| GoDiePlease a întrebat:

cat de greu. vi s-ar parea. ca sa convingi o fata sa fie impreuna cu tine. care are prieten si la care tine. si care te considera cel mai bun prieten si este ceva de genul "daca e prieten. e prieten si atat!"?

10 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Daca are o relatie puternica e aproape imposibil.m-am lovit se asemenea si am reusit sa fur maxim un sarut...la final replica ei era ceva gen "esti simpatic dar mai mult de atat nu pot sa iti ofer"... daca iti e prietena e si mai greu

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut.
Trebuie sa constientizezi ca are prieten si nu prea sunt sanse.
Daca ar accepta ce spui, e primul semn ca nu e o fata serioasa si cu care sa ai o relatie seriosa si de lunga durata.
Exceptii fac fetele care vor sa se desparta de actualul prieten din diverse motive plauzibile.
Ce pot sa-ti spun, gandeste-te doar la unu lucru.
Daca ai fi in locul baiatului cu care este acum, ti-ar placea sa te paraseasca persoana iubita pentru altu?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, trebuie sa stii sa scrii corect in limba romana, si apoi sa postezi o intrebare pentru noi. Majoritatea nu stiti nici sa scrieti corect, dar spuneti ca stiti sa iubiti.

| ROB3RT89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pot sa cred, iar tu?!
Ai venit aici sa ajuti sau sa corectezi mereu greselile gramaticale si sa-i critici pe cei care le fac?
Du-te la un psiholog, sigur ai ceva probleme...
Ce ce treaba are iubirea cu scrisu?
Unii oameni sunt chiar fenomenali, nu gasesc un cuvant acum sa te caracterizeze...

| anonim_4396 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Iar tu? Care e problema ta? Raspunde la intrebarea postata, nu la comentariul meu, "inteligentule". Esti culmea, Ionele.

| ROB3RT89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am raspuns la intrebarea postata, iti recomand pe viitor sa faci acelasi lucru.
Ti-am mai zis ca poti sa-ti stergi contul si sa te muti pe softpedia...
Mai lasa aroganta si criticile, e chiar penibil sa intri pe un site de genu si sa critici lumea.

| unknøwn a răspuns:

N-ai de ce să convingi o fată să fie cu tine.
Nu e ca şi cum convingi pe cineva la teleshopping să îţi cumpere tigaia. E vorba de sentimente aici. De lungă durată.
Plus că, o fată care nu e atrasă de tine din oficiu, fără să o convingi de ceva, nu e o fată potrivită pentru o relaţie de iubire sau ce sloboz de relaţie vrei tu.

| chazz a răspuns:

In primul rand vei fii un nemernic daca te dai la ea in timpul in care ea are o relatie. Poate e greu sa te opui dar asa este moral. In al doilea daca vei face asta sper sa numai vorbesti cu ea nici odata, acum sa iti raspuns la intrebare.
imposibil daca tine la el.

| einenebun23 a răspuns:

Depinde de cat timp sunt impreuna. Daca relatia lor e de lunga durata sansele mi s-ar parea cam mici. Eventual daca ei se despart atunci ar trebui sa actionezi.

| AngelaMatache892 a răspuns:

Mai, daca nu poti sa o convingi poti oricand sa o violezi cand nu e atentalaughing)