| ioooooooooo a întrebat:

Salut am si eu o intrebare:Ce este dragostea adevarata? pentru ca eu am 17 ani am iesit cu multe fete dar stateam cu ele pana ce ma culcam cu ele si apoi le dadeam papuci crezand ca asa a fost bine dar in sufletul meu simt ca nu este asa simt ca nu am iubit adevarat niciodata imi puteti spune voi ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Nu te stresa prea mult cu genul asta de intrebari si nici nu le regreta pe cele care le-ai dus in dormitor si le-ai parasit.Si-au meritat soarta.Cand o vei cunoaste pe Ea, nu iti va ceda asa usor.Desi la cum sunt fetele de azi, am inceput sa imi ridic mari semne de intrebari ca mai e vreuna virgina pana sare de varsta majoratului.Fii atent in jurul tau.Vei stii cand o vei cunoaste

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Gresesti foarte mult facand astfel de lucruri. O fata nu este doar un obiect sexual, este o fiinta cu suflet si ratiune. Poate ai inca o varsta "frageda" pentru a intelege ce e dragostea si ce inseamna acest sentiment, probabil ca pentru tine e mai important sa le f888 si sa le lasi, in schimb toate aceste lucruri ti se vor intoarce candva, iar cand vei dorii sa ai o relatie, sa iubesti pe cineva.nu-ti va ieshi. Deci gandeste-te ca cel mai bine pentru tine sa te opresti din aceste lucruri si sa incerci sa gasesti o fata la care tiwinking

| monyk a răspuns:

Buna, inimii nu ii poti comanzi...hey,ai 17 ani, deci ai timp sa te indragostesti si sa iubesti. Poti sa te distrezi si sa te simti bine; bine, asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de fete sau sa le parasesti dupa ce te culci cu ele, dar nah... o viata a si dragostea adevarata am cunoscut-o si sunt de varsta tahappy. Pot spune ca e un sentiment minunat, atunci prioritatea ta devine persoana iubita si simti ca ai face orice pentru. el/ea. Te gandesti la ea, ii vrei binele, simti nevoia sa imparti totul cu ea, sa fi alaturi de ea si la bine si la greu si ajungi sa mori de dor si sa astepti cu nerabdare un sarut, o imbratisare.Inima iti bate cu putere, simti ca plutesti cand esti langa ea, o ora ti se pare un minut si zambetul si privirea ei iti lumineaza viata si simti ca fara ea nu mai ai putere, viata ta n uare sens si totul se duce de rapa cand ea nu mai e.Cam asa e cu dragostea adevarata, as putea scrie un roman despre ceea ce se simte insa dragoste se simte nu se descrie si uneori nu poti sa descri in cuvinte cum e dragostea, e mai presus de orice.
Ce sa faci tu...pai,nu te forta sa iubesti, toate la timpul lor. Poate e si varsta aceasta mai ales la baieti, cand aventuriile sunt la cota maxima dar cu trecerea timpului iti vei dori sa ai langa tine o fata sa fi cu ea trup si suflet, nu doar pentru.placerile proprii. Apoi si anturajul poate influienta, in plus e posibil sa nu fi gasit inca persoana potrivita.
Prietenul meu pana la 20 de ani nu a avut decat aventuri si nicio relatie serioasa, nu a pus suflet ci doar s-a distrat cu fetele. Dar mereu se intampla la un moment dat una sa iti puna capachappy. M-a intalnit pe mine prietenul meu cand avea 20 de ani si suntem impreuna de 2 ani, eu l-am schimbat si mi-a zis ca acum stie ce inseamna iubirea adevarata si s-a schimbat mult!
Iti doresc numai bine si ai sa vezi ca vei intalni cu tu o fata pe care sa o iubesti, poate ar trebui sa te atasezi de o fata si sa nu te desparti imediat, ai sa vezi ca vei ajunge sa pui suflet si totusi sa ai grija pentru.cine pui suflet.winking

Răspuns utilizator avertizat
| flory_9483 a răspuns:

Dragostea adevarata: o vei gasi langa o persoana, Acea persoana trebuie sa aiba ceva special, sa fie diferita de celelate fete, dragostea e sentimenul puternic care nu poate fi exprimat in cuvinte, ea se simte si se traieste. ca sa iubesti o persoana :trebuie sa fi numai pentru ea, sa numai existe si altele, sa pui suflet intr-o relatie, sa nu minti sa impartasesti totul cu ea.

| Zenithf a răspuns:

Profitorule, mai treci pe la biserica din cand in cand, sau citeste Biblia, dade, dade ii invata si tu ce este asta!
Saracile fete... sad

| lilstar a răspuns:

Asta e... daca nu m-ai intalnit pe minelaughing

| szandi_2169 a răspuns:

Pune punct la ceea ce ai afcut :-J poti continua mult asa. o gramada de fete "se arunca " in pat pentru un usor moment de placere. are dreptate acest baiat de jos. " Desi la cum sunt fetele de azi " asteapta fata ce va sti cum sa faca si ea iti va schimba gandirea happy in bine, bineinteles happy si hei tipu` de jos. sunt una din fetele care este si a sarit de varsta majoratului happy :*

| aliceinchains a răspuns:

Haha. te culcai cu ele si le dadeai papucii? Destept esti, doamne...