| Branisteanumihai a întrebat:

Am si eu o intrebare ce i place unei fete? Si cum se abordeaza o fata mai usor?

Răspuns Câştigător
| spyyns a răspuns:

Daca vreai sa stai cu aceea persoana trebuie sa aflii de la cunoscutii ei ce ii place cel mai multe ex: o ciocolata, o floare, un usulet si sa ai simutul umorului. Cel mai important trebuie sa fii tu insuti. Florile, ciocolata e un fel de Bonus un start mai bun da trebuie sa fi tu insuti.
Sa nu incepi cu din astea am masina merge cu masina cu 1000000km\h, " ma tai al vene vezi? ce adanca este", pe mine ma cunoaste tot orasul daca ia vreo problema suna-ma si ti rezolv eu. Sau sa incepi cu replici din astea : "Tu : Ce faci duduie? Ea : Du-te D#@! Q de taran" sau inloc sa ii spui si tu ca omul "ex: Buna Andreea"... Pai nuuu tu ii spui "Buna iubire" sau "Buna pisi".

Sper ca ti-am fost de folos. happy

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fetelor le plac baietii frumosi, isteti si cu bani. La randul lor, baietii, daca sunt isteti si au si bani, atunci stiu ce au de facut. Restul baietilor, bajbaie, cautandu-si norocul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum depinde de fata:o floare, o cioclata, o banana.Nu ai de unde sa stii.Cum o abordezi? Mergi si-i vorbesti daca iti place de ea, daca nu vrei sa privesti lung mai tarziu.

| Rome0Oo a răspuns:

Alea care vor bani sa munceasca ca sa aiba nu sa intinda pi...alaughing