Barbatul care refuza sa lupte era numit fricos. Azi se numeste burlac.Ca sa invingi frica pe care o ai de ele si timiditatea iti trebuie curaj iar curaj inseamna sa fii tu singurul care stie ca iti este teama.Incearca sa vorbesti tot masi mult cu ele, pana iti vei da drumu la felul cum vorbesti, daca vorbesti din ce in ce mai mult ai sa iti dai drumu s nu ai sa te mai emotionezi sau sa zici numai prosti.Nu iti fie frica daca zici o prostie paa la urma doar incercand reusesti.Multa Bafta!
Sunt doar niste fete.nu sunt zeite.sunt tot oameni.fac aceleasi lucruri ca si tine.nimic iesit din comun.nu te pierde.sa`ti zic o chestie.alea mai frumoase sunt cele singure.pentru ca multi baieti n`au curaj sa le infrunte.deci.curaj!
Am avut si eu un baiat la fel in clasa... Insa pot sa iti spun ca daca te emotionezi sau dai in balbaiala incearca si tu sa faci niste glumite sau sa devii mai indraznet sa iti stapanesti emotiile. Spre exemplu mie mi-a spus un baiat asa " Ma balbai cand sunt in preajma unei fete frumoase." si bineinteles el a spus-o ca un compliment si m-a facut sa rosesc. Ff bine poti si tu sa spui asa sau sa incerci sa cunosti fetele alea mai bine sa stii cum sa faci sa se simta si ele bine si tu bine adica sa le descoperi personalitatea sa stii ce le face sa zambeasca, sa roseasca, sa rada etc... Sper ca am fost de folos ^^