anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Am si eu o întrebare
Daca am introdus putin pen**ul in vaginul iubitei mele sunt sanse să rămână gravida?(menționez ca s-a întâmplat timp de o secundă sau 2, cand am simțit am scos-o instant)

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru informarea ta corecta trebuie sa stii/sa afli ca sarcina NU se poate forma ORICAND, ORICUM, DIN ORICE, sau si mai si, ca sarcina sa se formeze practic chiar si... DIN NIMIC, laughing asa cum cred foarte multi tineri printre care te afli si tu in acest moment. Fiecare fata sau femeie dar si baiat sau barbat indiferent de varsta lor, care au ajuns sa fie in momentul in care sunt pe punctul de a-si incepe viata sexuala, ar trebui sa fie informati precis, sa cunoasca foarte exact intregul proces si mecanism prin care se formeaza/producere sarcina. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a incepe sa intretii acest prim contact sexual, sa fi fost deja bine informat, pentru a stii ca sarcina poate sa se formeze NUMAI/DACA in mod OBLIGATORIU exista si/sau sunt intrunite cele minim 2 conditii, cu precizarea ca acele 2 conditii NECESARE si OBLIGATORII trebuie sa se produca in acelasi timp, simultan/concomitent si anume :
1-) In primul rand trebuie cunoscut, stiut faptul ca femeia poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR daca sexul este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica sexul are loc in 1-a sau in toate cele 4-5 zile situate inaintea zilei de ovulatie, sau fix in ziua ovulatiei atunci cand apare OVULUL VIABIL in uter. Numai/doar in acel caz si acel moment se poate produce fecundarea ovulului de catre un spermatozoid care poate sa provina NUMAI din sperma si NU si din lichidul preejeculator.
2-) Sarcina poate lua nastere NUMAI daca sperma ajunge in mod obligatoriu si sigur IN VAGIN (indiferent de cantitate) in una dintre cele 4-5 zile considerate a fi in perioada fertila. Fiindca nu ai prezentat informatiile strict necesare cum ar fi; data la care a inceput ultima menstruatie, data intretinerii sexului si tipul ciclului menstrual, adica daca este REGULAT sau NEREGULAT, intr-o astfel de situatie formularea unui raspuns cert si catusi de cat si precis si corect, din pacate NU se poate oferi in acest moment. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca pen-ul tau era dupa o masturbarea, avand sperma ramasa pe teava, iar fata era in perioada fertila, chiar si acele 2 secunde pot fii suficiente, ca fata sa ramana gravida.

| ywar a răspuns:

De la 3 secunde sexunde in sus se pune cu suprataxa si 9000 de lei minutul!
Deci, ramane! Ai b e l i t -o!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai de ce sa cenzurezi cuvantul "penis", ca uite, "vagin" nu ai cenzurat.

Doar din ce ai descris, sansele sunt extrem de mici.