| zdrontronc a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare, daca cereti instagramul unei fete de la facultate si ea va raspunde ca are prieten care este cel mai bun raspuns pe care il poti da? Ms

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ca bărbat nu o mai bagi în seamă niciodată nici măcar dacă ești lângă ea la facultate.

| LordCristobal a răspuns:

Și îi zici așa:,, Și nu vrei să îți mai faci un prieten?))))
Bineînțeles, am glumit dar poți folosi replica asta așa la mișto.
Ți-a zis asta probabil că nu ești genul ei sau chiar are prieten.

Ah și să nu te iei după Anonimull că ăla numai bălării scrie.
Auzi la el cică te-a jignit fata aia...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi că ăla care a scris că eu scriu prosti ChrisBV are 23 de ani și e virgin.

Zdrontronc uită-te cum vorbesc eu și cum vorbește Anonimull, diferență că de la cer la pământ.
Bai Anonimule tu mă faci bolnav că sunt virgin?
Așa că să știi pentru mintea ta limitată au existat mulți virgini care au realizări în domenii științifice:Nikola Tesla, Newton și cred că lista e mai lunga.
Răspunsul tău arata cat de limitat ești daca erai mai șmecher nu îmi dădeai ignore.
Ah și să nu uităm că atunci când o fata de pe TPU te-a întrebat ce înseamnă clitorisul tu habar nu aveai să răspunzi.Si te dai mare expert in sex? Lasă domeniul asta pentru oameni mai profesioniști nu amatori că tine.

Și ce mai Anonimule e rușine să fii virgin?
Nu e nicio rușine tu nu ai găsit altă modalitate in care să mă ataci și te-ai folosit de treabă asta.
Nebun ești tu care dai răspunsuri eronate și agresive.
Păi cum mă tu sa îi zici lui băiatul ăsta că fata aia l-a jignit?
Păi incurajeaza-l și tu nu îl demoraliza.

Anonimul e atat de inteligent încât își șterge propriile răspunsuri.)))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ChrisBV - NU eu am șters ce am scris. Păcat că nu vă BANEAZĂ direct cine șterge răspunsurile.

| VoidEternal a răspuns:

Depinde ce intenții aveai când i l-ai cerut. Daca voiai să ajungeți împreună atunci ii zici "ok mersi oricum". Daca voiai doar să fiți prieteni, amici, ii ziceai asta și vedeai ce răspuns îți dădea. Probabil ar fi fost tot un refuz dar macar ai incercat.

Răspuns utilizator avertizat
| stef87 a răspuns:

Banuiesc ca tu nu nici nu l-ai cerut, dar iti iei ca masura de precautie, altfel nu asteptai o zi sa dai abia apoi raspuns fetei.

Pai ce sa spui? Doar nu il cereai ca sa o ceri de nevasta, il cereai ca sa o ai la prieteni, sa urmaresti postarile; daca ea nu crede ca e ok, pentru ca cica ar avea "prieten", te exprimi ca si cum te-ar fi scos dintr-o enigma- "aaaa, ok, scuze/ merci oricum! ". Nu stiu de ce trebuie sa dai un raspuns bun, ideea e sa nu insisti sau sa nu intri in detalii, poate fi deranjant. Chiar si daca ea insista cu detalii, incearca sa eviti gen "stai linistita, nu e nicio problema, eram doar curios si nu am stiut ca..."

| ANONIMU3O02 a răspuns:

Îi zici așa "super, nu-s gelos"

regis
| regis a răspuns:

Ca nu esti gelos.

| szero a răspuns:

Violeto tu sigur esti pe aici ca sa umpli rankurile. Deci de cand te urmaresc numai balarii scoti "pe gura".
Auziti dar mai nou daca ii dai Instagramul cuiva inseamna ca de fapt incepi o relatie sau ce wtf?