| TamasEdy1993 a întrebat:

Salut, am si eu o întrebare... Daca m-am masturbat si dupa m-am spalat pe maini (cu apa și săpun) si dupa am sters exista vreo posibilitate de a rămâne prietena mea însărcinată dupa ce am masturbat-o si pe ea?
Ciclul i s-a terminat luna asta pe 3. Prezinta sani sensibili, stari de voma destul de naspa și irascibilitate. Acestea s-au intamplat pe 14-17 (nu sunt sigur cand).

8 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu exista sanse sa se intample asa ceva. Informati-va impreuna despre ce presupune inceperea vietii sexuale. Recomand canalul de Youtube Barza vs Sexul.

| Violleta2022 a răspuns:

De la masturbare nu ramane nimeni insarcinata!
Iar starile de voma sunt de la stres sau indigestie alimantara, fiindca nu pot apare mai devreme de 3 saptamani, nici un semn de sarcina.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ar fi culmea ghinionului sa se poata forma o sarcina in conditiile prezentate si precizate. SanatatE!

| Sofer a răspuns:

Posibilitate 0. Nu rămâne însărcinată.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Inca nu s-a descoperit ca o femeie sa ramana gravida daca i s-a facut sex cu degetul.
Dar eu am vrut sa postez pentru altceva. Tot citesc: am avut ciclul, mi s-a terminat ciclul acum cateva zile. Asta cu referire la menstruatie. Trebuie facuta dinstnctie: ciclul menstrual sau mai simplu ciclul, este una si menstruatia este alta. Menstruatia este parte a ciclului menstrual si tine cateva zile, de regula 3-7 zile si este denumit si flux menstrual.
Ciclul menstrual are 3 faze: faza foliculara, faza ovulatorie si faza luteala. Ultima se termina cu eliminarea placentei si ovulului, denumita menstruatie si dovedeste ca ovulul nu a fost fecundat.

| Veltorb a răspuns:

Nu e nici o șansă să o fi lăsat însărcinată stai liniștit

| Sarpelekingoo7 a răspuns:

Nu exista nici o posibilitate sa ramana insarcinata. Fara act sexual propriu zis adica sex cu ejaculare inauntru nu ramane insarcinata.

| MualimAl09799 a răspuns:

Nu e însărcinată stai liniștit! Daca ejaculai înăuntru vaginei domnișoarei fără protecție atunci da