Buna! Nu exista sanse sa se intample asa ceva. Informati-va impreuna despre ce presupune inceperea vietii sexuale. Recomand canalul de Youtube Barza vs Sexul.
De la masturbare nu ramane nimeni insarcinata!
Iar starile de voma sunt de la stres sau indigestie alimantara, fiindca nu pot apare mai devreme de 3 saptamani, nici un semn de sarcina.
Ar fi culmea ghinionului sa se poata forma o sarcina in conditiile prezentate si precizate. SanatatE!
Inca nu s-a descoperit ca o femeie sa ramana gravida daca i s-a facut sex cu degetul.
Dar eu am vrut sa postez pentru altceva. Tot citesc: am avut ciclul, mi s-a terminat ciclul acum cateva zile. Asta cu referire la menstruatie. Trebuie facuta dinstnctie: ciclul menstrual sau mai simplu ciclul, este una si menstruatia este alta. Menstruatia este parte a ciclului menstrual si tine cateva zile, de regula 3-7 zile si este denumit si flux menstrual.
Ciclul menstrual are 3 faze: faza foliculara, faza ovulatorie si faza luteala. Ultima se termina cu eliminarea placentei si ovulului, denumita menstruatie si dovedeste ca ovulul nu a fost fecundat.
Nu exista nici o posibilitate sa ramana insarcinata. Fara act sexual propriu zis adica sex cu ejaculare inauntru nu ramane insarcinata.
Nu e însărcinată stai liniștit! Daca ejaculai înăuntru vaginei domnișoarei fără protecție atunci da
anonim_4396 întreabă: