| Amilo a întrebat:

daca se poate sa-mi raspundeti.
Am avut o relatie cu o fata timp de o saptamana, dupa care
aceasta fata imi spune ca nu mai putem fi impreuna din cauza
ca nu are timp.In timpul,, relatiei,, o sunam cam de 3-4 ori
pe zi sperand sa-mi raspunda, desi prima intalnire fiind un
succes total.Acm fiind cam o luna si ceva nu pot sa mi-o scot
din minte. Ce imi sugerati sa fac?

Răspuns Câştigător
| claus a răspuns:

Uit-o, Amilo. Cauta alta fata si nu te mai milogi la astea care iti dau flit. in viata ai esecuri. dar mai ai si succesuri:p

6 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Eu cred ca nu te place. Si eu am mai iesit cu baieti care nu`mi placeau. Am vrut eu la un moment dat sa aleg in functie de suflet.si atunci am facut prostia asta.
Dar tot asa dupa o saptamana mi-am dat seama ca nu pot sta cu cineva care nu-mi place cu adevarat. Mai ales daca ai fost si stresant...

Probabil pe moment i-a placut de tine, da nu prea mult. Incat intr-o saptamana s-a plictisit.

| Zenithf a răspuns:

Cui pe cui se scoate, asta ar fi cea mai simpla solutie. thinking

| AnkaOfficial1 a răspuns:

Tot timpul ar trebui sa ai timp pentru dragoste. Credeama am trecut prin asta. Sunt si eu fata si am trecut prin asta. Inseamna ca nu te placea. Nu trebuia sa o suni de 3-4 ori pe zi Pt a devii prea stresant.

| gigiro a răspuns:

Poti s-o intrebi direct, daca-i place sau nu te tine, sau cu adevarat nu are timp. Poate avea si alte probleme, de exemplu parintii.Insista putin pana afli adevarul. Daca nu te iubeste, incearca s-o uiti.

| Cypronge a răspuns:

Salutare Amilio
Pai dupa cum miai spus tu pentru tine a fost o relatie dar pentru ea e posibil sa fii fost doar o aventura.
Lucruri din astea patim cu toti, si nu trebuie sa pui prea mult pe suflet ci bucurate de clipele frumoase pe care leai avut chiar daca nu au fost atatea.
Mai un sfat ce iti dau este ca pe viitor cand esti cu cineva nu mai suna atata de mult e posibil ca fata sa te considere umpica cam stresant in timp, suno doar cand ai ceva mai important de spus.

| Amilo explică:

Faza era ca nu raspundea deloc. chiar 2 zile ca era plecata prin turnee.