Daca nu te contacteaza, nu mai ai ce sa abordezi.
Nu e suficient de interesata de tine si spera sa se iveasca ceva mai bun. Un pas inapoi din partea ta este o tactica buna. Daca ai putea sa o fierbi un pic iesind cu alta fata ar fi si mai bine, chiar te lamuresti ce vrea.
In locul tau eu mi-as vedea de viata mea, as incerca sa mai cunosc si alte fete, nu m-as ambala cu fata asta si as astepta sa vad ce vrea. Nu te lasa impresionat de ceea ce face online, numai ce se intampla cand iesiti in doi conteaza cu adevarat.
Bravo fratelo excelent, ai pus-o la punct cu indiferenta, felicitari! tine-o tot asa cu atitudinea asta si ai sa vezi cum va veni in genunchi la tine
Pai ce e asa gresit in a vrea sa fie prietena cu tine? Ea nu da nimic inapoi, pai ce pentru ca ai bagat-o in seama, gata trebuie sa sara pe tine? Vai si amar.
Eu cred ca decat se joaca cu tine, asa mai faceam si eu cand nu eram interesata de cineva cu adevarat.Crede-ma ca daca i-ar fi placut de tine asa mult te saruta ea nu astepta sa faci tu primul pas mai ales daca vedea ca esti mai timid si neexperimentat din punctul asta de vedere. Daca te cauta din joi in Paste nu inseama ca te place neaparat, poate o face din lipsa de ocupatie sau ca sa te mentina pe tine interesat, cum ai spus si tu, ii place sa fie in centrul atentiei, poate asa mai face cu inca 10 in afara de tine.Eu zic sa iti cauti o fata serioasa care sa nu isi bata joc de tine, meriti mai mult!