Nu ii vad rostul atata timp cat nu esti cu el si el nu te iubeste, gandeste-te ca tatu ala o sa il ai pe viata(asta daca nu il inlaturi prin chirurgie), si o sa iti aduca mereu aminte de el si poate tu nu o sa fi cu el
Nu,nu este bine. Poate peste catva timp,poate o luna, 2, 3 sau poate chiar maine baiatul ala n`o sa-ti mai placa deloc, poate chiar il vei uri.Sau poate vei gasi un baiat care sa te iubeasca si sa fie ceva special intre voi.Ce faci cu tatuajul? Cum o sa-i explici viitorului tau iubit? Si oricum, tatuaju` asta nu o sa-l faca pe tip sa te iubeasca.In cea mai buna situatie doar sa-l impresionezi, mai mult nu.
Daca chiar vrei sa iti faci tatuaj fa-ti altceva.Nu iti tatua numele lui pentru ca o sa itii para rau mai tarziu ca ti l-ai facut.Tu inca nu ai nimica in comun cu el, nu ai o relatie cu el si chiar daca ai o relatie cu el daca nu esti sigura ca o sa tina relatia toata viata nu are rost sa iti faci tatuajul.Mai bine fa-ti cu numele tau sau altceva dar cu numele lui nu iti fa ca nu-i cad rostu.Si eu am vrut da imi fac tatuaj cu numele unui baiat cu care am umblat dar m-am razgandit ca mi-am zis ca ce rost are sa imi fac tatuaj cu numele lui ca doar cu el nu am sa raman toata viata si raman cu tatuaju si cand o sa am o alta relatie ce am sa ai zic la prietenul meu ca mi-am facut tatuajul ca il iubesc pe fostul? Scuze daca am scris ceva gresit dar ma grabesc sa plec la scoala:*Gandeste-te bine la ce vrei sa faci:*
Atata timp cat are prietena este evident ca nu te iubeste. Nu`ti fa un tatuaj pentru cineva care nici nu stie ce simti pentru el. Cel mai bine ar fi sa astepti baiatul potrivit
Nu te prosti.Si daca ai fi cu el ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte sa o faci.
"Numele prostilor pe toate gardurile "-spune o vorba din batrani. Iar in aceesi directie, numai puscariasii isi tatuau numele iubitei pe brat.Mi se pare dezgustator.
Cum sa iti faci tatuaj cu numele lui?
E o tampenie
Daca el nici macar nu te iubeste
Ce rost are tatuajul?
George0197 întreabă: