Uite,eu ti-as da un sfat..In primul rand trebuie sa ii acorzi timp,in sensu sa stai cu ea mai mult timp si sa incerci sa ii facic omplimente indirect, iar daca ai numarul ei, incearca sa ii mai trimiti mesaje: Ce mai faci? Mi putin cam dor de tine ...incearca sa faci glume dar in acelasi timp sa spui un adevar. Fetelor le place mult sa fie curtate si majoritatea spun: Nu ma combin cu el pana nu imi demonstreaza ca ma place, deci asa ca trebuie sa iti faci un mic plan in care sa ii demonstrezi ca o placi. Scoate-o la o plimbare si incerca sa observi care sunt punctele voarte comune, iar daca le observi incearca sa ii spui si ei ca aveti puncte comune. Hai fii strong boy! Reusesti...Primesc si eu o fundita?
Incearca sa aflii lucruri despre ea,iar apoi incearca sa-i arati cate lucruri aveti in comun (bineinteles nu in mod direct, dar vorbeste despre acele chestii cand e si ea de fata) E un inceput bun ca sunteti amici. Incearca sa o ajuti la ceea ce nu poate, fii amabil. Dar nu te schimba pentru o persoana Fii tu!
Si ca sa o cunosti mai bine dar sa nu o supui unui adevarat interviu iti ofer un mic truc: creeaza un oracol cu ce intrebari vrei tu si da-le mai multor fete si baieti printre care si ei. Succes Daca ai nevoie de mai mult ajutor comenteaza la raspunsul meu