| Mihai1312 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare, hai sa va spun care este faza. Ma cunos cu 2 fete, ele se stiu intre ele, si sunt prietene, bunicele, putem zice. Ambele vor sa ne intalnim, adica mai puntin una, nu stie sigur, dar unei prietene de ai ei i-a zis asa: Posibil, m-as intalni cu el, nu stiu. Si faza e ca, nu stiu ce sa fac, e prima data cand am sentimentu, de ami place de 2 persoane, nu stiu ce sa fac, si habar n-am, apropo, am varsta de 14 ani, ambele au 13, dar zici ca au 15, csf. Azi eram la un fel de discoteca, si erau ambele, am iesit pana afara cu baietii, si a iesit una din ele, m-o luat intr-o parte, si a inceput sa ma imbratiseze, sa ma pupe, si cealalta a aflat, si s-a suparat. DAU FUNDA, HELP.

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Vanatorul care nu se decide si incearca sa alearge dupa 2 iepuri in acelasi timp, risca sa ramane fara friptura si sa moara de foame chiar daca are ''pusca incarcata''. big grin

| Plato a răspuns:

"Ambele vor sa ne intalnim, mai putin una." Am murit laughing laughing laughing

| Tpufan123 a răspuns (pentru Plato):

*Ambele vor sa ne intalnim, adică mai putin una* tu nu vezi ca baiatul scrie clar si concret? laughing) ce-i iei cuvintele din "gura"

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Tpufan123 a răspuns:

La varsta ta... scoala sa fie prima dintre astea 3

| dzaniii2001 a răspuns:

Bafta!