| Mihai1312 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare, hai sa va spun care este faza. Ma cunos cu 2 fete, ele se stiu intre ele, si sunt prietene, bunicele, putem zice. Ambele vor sa ne intalnim, adica mai puntin una, nu stie sigur, dar unei prietene de ai ei i-a zis asa: Posibil, m-as intalni cu el, nu stiu. Si faza e ca, nu stiu ce sa fac, e prima data cand am sentimentu, de ami place de 2 persoane, nu stiu ce sa fac, si habar n-am, apropo, am varsta de 14 ani, ambele au 13, dar zici ca au 15, csf. Azi eram la un fel de discoteca, si erau ambele, am iesit pana afara cu baietii, si a iesit una din ele, m-o luat intr-o parte, si a inceput sa ma imbratiseze, sa ma pupe, si cealalta a aflat, si s-a suparat. DAU FUNDA, HELP.

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Vanatorul care nu se decide si incearca sa alearge dupa 2 iepuri in acelasi timp, risca sa ramane fara friptura si sa moara de foame chiar daca are ''pusca incarcata''. big grin

| Plato a răspuns:

"Ambele vor sa ne intalnim, mai putin una." Am murit laughing laughing laughing

| Tpufan123 a răspuns (pentru Plato):

*Ambele vor sa ne intalnim, adică mai putin una* tu nu vezi ca baiatul scrie clar si concret? laughing) ce-i iei cuvintele din "gura"

| Goete a răspuns:

Vai de curul tau daca umbli dupa fete care vor, mai putin unele, sa se intalneasca cu tine.
Un barbat adevarat alege si obtine.
p.s. Mai invataputin limba romana si ortografia

| Goete a răspuns:

Vai de curul tau daca umbli dupa fete care vor, mai putin unele, sa se intalneasca cu tine.
Un barbat adevarat alege si obtine.
p.s. Mai invataputin limba romana si ortografia.

| Tpufan123 a răspuns:

La varsta ta... scoala sa fie prima dintre astea 3

| dzaniii2001 a răspuns:

Bafta!