AS alege baiatul A! si ai grija terog cum vorbesti ca mi-a fost greu sa inteleg ce ai vrut sa zici! Succes in dragoste!
Daca ar fi sa il aleg pe unul ar fi b pentru ca de obicei baietii vagabonti cuceresc o fata si l-as face sa se indragosteasca mult de mine cum se zice i-as spune capac pentru ca mi-ar placea sa stiu ca am langa mine un baiat pe care il plac mai multe fete.
Vorbesc din propria experienta asta am facut eu si acum sunt tot cu baiatul acela.
Dar baiatul nu trebuie sa intreaca masura adica sa nu fie nesimtit ar trebui sa iti vorbeasca frumos chiar daca vorbeste cu alte fete nu are dreptul sa se comporte urat cu tine.
Te sfatuiesc sa-l alegi pe "a" nu pe "b", b este mai mult golanas din cate spui tu, a este mai cuminte.Nu uita tu nu trebuie sa faci exact cum iti spunem noi, tu asculti mai multe pareri si iei o decizie.Multa bafta. Funda?
Cel mai bine e sa iti lasi inima sa aleaga. Tu poti doar sa te gandesti care ar fi mai bun pentru tine si care tine mai mult la tine. Daca baiatul b chiar tine la tine si poate sa te iubeasca doar pe tine, nu mai e asa o problema ca e inconjurat de alte fete. Dar gandeste-te bine si alege in mare parte cu inima si foarte putin cu mintea. Am patit si eu, exact la fel... Imi placeau amandoi, dar m-am luat dupa care credeam ca e mai bun pentru mine, fara sa imi ascult inima care tanjea dupa celalalt. Dupa 3 saptamani ne-am despartit si mi-am dat seama ca era un mare tampit. Atunci am vrut sa-l fi ales pe celalalt, dar n-am putut da timpul inapoi. A fost cea mai mare greseala pe care am facut-o. Si acum regret. Deci fii foarte atenta si nu te grabi sa iei o decizie.
Sper sa alegi bine! :*