| killeros a întrebat:

Am si eu o intrebare legata de sex/dragoste...Si e vorba de faza cu limbi in vagin:-s. Exista vreun risc ca atunci cand faci asta sa iei vreo boala? (daca fata este virgina si nu a mia avut contact cu nimeni niciodata) Sau daca e vreun risc :-s. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Robert92 a răspuns:

Nu iei nici o boala,stai linistit.
Si,annna,in primul rand fiecare om cu placerile lui,in plus daca cei doi se iubesc cu adevarat este ceva normal sa faci ce-ti sta in putere ca sa iti multumesti partenerul,iar,pe langa asta,daca veti dori vreodata sa faceti sex,avand in vedere ca fata este virgina, o sa fie nevoie de preludiu, lubrifiere si multa rabdare.Si nu uitati de prezervativ.O zi buna!

8 răspunsuri:
| Leon a răspuns:

Daca ai zis ca e virgina este foarte putin probabil ca ea sa aiba vreo boala contagioasa.

| annna a răspuns:

Nu cred ca iei vreo boala dar...este cam scarbos nu crezi?big grin

| Xmadness a răspuns:

In afara de herpes nu ai ce sa iei.

| Anytsa a răspuns:

Din cate stiu eu nu exista nici'un risc. Mai ales daca persoana respectiva este virgina.

| Anytsa a răspuns:

Annna nu cred ca este scarbos, ai incercat tu? Prietenul meu mi-a zis ca este chiar placut... dar na pana nu incerci tu pe pielea tu nu crezi!

| andrutza18 a răspuns:

Atata timp cat nu are vreo boala cu transmitere secsuala nu exista niciun fel de risc

| Titi_8249 a răspuns:

Robert sunt de acord cu tine, daca doua persoane se iubesc cu adevarat pot sa incerce cesi doresc, e scribos dar fie care cu alui.tongue

| killeros explică:

Multumesc mult pentru toate raspunsurile!