El nu te trateaza frumos, iti spune ca te uraste, si iti spune ce sa faci..adica sa intrii pe mess sa-i dai web. Nu ti se pare ceva in neregula? mai ales ca el nu a ofst miscat de faptul ca tu te`ai combinat cu altul. Nu ti se pare chiar anormal ca tu sa il mai iubesti... Ai putea sa fii pasiva un timp, sa nu il cauti tu deloc. si atunci o sa vezi dupa comportamentul lui daca merita s ail iubesti
Esti o fetita virtuala, nu am inteles ce ai vrut sa zici, cu cine vrei sa te impaci, cu cine te-ai cerat, de ce vrei sa faci.
Te rog sa scrii din nou totul si sa-mi explici si unde ai relatia asta.
Am fost cu un baiat timp de 1 an de zile el in accest an a facut multe eu l-am iertat dar dint-o data nu ne mai intelegeam deloc bine ne certam si ma jignea am vrut sa ii arat ca nu e bine ce a facut si m-am combinat cu alt baiat dar eu il iubesc pe fostul iar el nu mai vrea sa ne impacam ce pot face sa il conving ca m-am combinat cu el doar sa il ating putin.(pe fostul)cum pot sa ii demonstrez?
Lasa-l pe asta cu care esti si du-te la el. Spune-i ca-l iubesti si ca ai fost cu ala doar ca sa-l faci gelos pe ala.
Mi se pare o prostie sa te combini cu altul in timp ce esti cu el.E normal ca lui sa i se fi racit de tine. Greseala asta o fac multe.Lasa timpul sa decida, cine te iubeste sta mereu in preajma ta! Daca nu face nimic inseamna ca nu te-a meritat.
Nu crezi ca a fost prostesc sa te combini cu altul? A trebuit sa te gindesti inainte sa faci asta. Incearca sa nu-i atragi atentie. DAca are sentimente fata de tine se va intoarce, iar daca nu, nu mai merita sa tinjesti dupa el.
Dar,daca nu te iubeste nu mai are rost sa ii arati ca il placi.Incearca sa-l uiti.
beausingurlamasamea întreabă: