Baa nu va mai luati ma de ea ca eu la 10 ani am avut asa ca lasatio in pace! Fata du-te la el si vb...
Daca se joaca si glumeste este suficient! Restul timpului va ramane pentru studiu!
Dai niste plastilina sau creione colorate, o masinuta ceva cam asta ar trebui sa il intereseze pe el al 11 ani
Ai 11 ani si intrii la "Dragoste si Sex "?!
Pune mana si invata, lasa baietii...
Incearca sa vorbesti cu el.insa la 11 ani nu poti avea o relatie, sfatul meu e sati orientezi gandurile in alte directii.baieti pot astepta
Esti prea mica pentru iubit, daca incepi de la varsta asta cine stie la ce ajungi mai tarziu.lasa baietii si pune mana si invata, ai destul timp si pentru baieti.traieste-ti copilaria
Iubirile copilariei sunt frumoase, dar de scurta durata. Dim moment ce petrece timp cu tine si glumeste, te asigur ca te place, insa timiditatea de a spune este ceva de neimaginat de dreu.
Esti cam mica sa te gandesti cum sa faci un baiat sa te placa. Bucurate de copilarie!
Pana nu mai cresti nu ar trebui sa te intereseze chestiile de genul asta, doamne unde sa ajuns la 11 ani sa te framante faptul daca te place sau nu un baiat, vorbeste cu maicata si cu taicatu, este cel mai bine pentru tine.
Pai,daca vorbeste foarte frumos cu tine e clar ca te place, dar nu stiu in ce sens..Incearca sa ii spui ca iti place de el chiar daca ti-e rusine sau ti-e greu sa faci asta!
Succes:*:*:*:*
Vrei sa te placa? Joaca-te cu el fotbal, basket sau ce-i place lui; poate jocuri pe PC.
Daca spui ca se joaca cu tine si glumeste se poate sa te placa. Daca vrei sa fii sigura cel mai bine ar trebui sa`ll intrebi sau mai bine sa ii spui ca il placii de obicei asa procedez si tine Sau apropiete cat mai mult de el si apoi cand sunte`ti prieteni buni, intreaba-l sau spune-i tu. Pt ca sinceritatea este cel mai important lucru`. Asa este cel mai simplu`. Sper ca te-am ajutat.Fa`ti curaj si spune-i pana nu va fi prea tarziu`. Bafta si sa fii curajoasa :X
HappynewCenusa întreabă: