In doua saptamani nu are ea nici mama starilor induse de sarcina. E mult prea devreme pentru orice simptom de acest gen.
Ori te minte ca poate vrea sa te "prinda" cumva...ori e alta cauza si ar trebui sa mearga la doctor.
Si ca sa iti raspund si la intrebare : da, o femeie poate ramane insarcinata IN ORICE ZI A LUNII!
O femeie sanatoasa are o continua fertilitate de 4 %.
Patru femei dintr-o suta pot ramane insarcinate, la un contact sexual neprotejat.
Fertilitatea ei poate creste, in fuctie de ciclu, dar nu scade niciodata sub acest 4%.
Un ciclu neregulat,o menstruatie care a tinut mai mult decat normal,o dereglare hormonala, plus viata lunga a spermatozoizilor, pot duce la o sarcina.
Sexul inseamna si responsabilitate, nu numai placere, desi accidentele se pot intampla oricui...
S-a mai vazut, destul de des! Peste o saptamana, sa faca testul, din prima urina de dimineata!
Am o priatena doctorita, care a ramas exact in mijlocul ciclului, asa ca. Prezervativ!
La o femeie sanatoase este o sansa mult prea mare sa ramana gravida daca nu folosesti nici un fel de metoda de contraceptie ( coitus interuptus, prezervative, pilule anticonceptionale) Dar sa stii ca cea mai buna metoda sa nu lasi o femeie insarcinata ( probabil o sa razi ) este sa fii abstinent, si nu glumesc. Cel mai bine e sa nu-ti incerci norocul si sa nu-ti "pui samanta" in ea, nu conteaza in ce perioada a lunii, daca vrei sa nu ramana gravida. Mereu trebuie sa fii precaut... Nu cred ca cineva fara un venit stabil isi doreste sa tina un copil... E chin, atat pentru persoana, cat si pentru un copil care nu are un mediu prielnic in care ar putea sa creasca.
Banii nu sunt o problema... Si copilul nu are nici o vina, vina este a mea si a iubitei mele. Deocamdata nu se stie. S-a petrecut acum 2 saptamani si azi mi-a spus ca are stari de greata... Poate fi o mica coincidenta nu poate fi vorba de o sarcina. Parerea mea.
La naiba... Au trecut 2 saptamani jumate Ms pentru descurajare Ea doar ce a facut testul si nu este insarcinata... Dar in fine acum cu Dumnezeu inainte. Daca ar fi sa fie, este bineprimit.
Nu este intentia mea sa te descurajez. Simptomele cauzate de sarcina apar cam dupa 4 saptamani.
Sarcina se vede dupa 2-3 saptamani la test. Si e indicat sa faca 2-3, nu 1 singur de obicei.
Daca iti doresti un copil ...bafta voua.
Daca nu neaparat, mai bine va protejati
Multumesc frumos
Pentru putin.
A si da...cel mai indicat, cand are probleme si nu stie exact de la ce... spune-i sa mearga la doctor. E cel mai rapid si cel mai sigur.Si te scapa de stres. Mai ales ca banii ai zis ca nu's problema, mai bine dai un ban da stii exact ce si cum se intampla.
In doua saptamani nu are ea nici mama starilor induse de sarcina. E mult prea devreme pentru orice simptom de acest gen.
Ori te minte ca poate vrea sa te "prinda" cumva...ori e alta cauza si ar trebui sa mearga la doctor.
Si ca sa iti raspund si la intrebare : da, o femeie poate ramane insarcinata IN ORICE ZI A LUNII!
Sunt sanse destul de mari. Un test de sarcina, totusi asteptati poate ii vine menstruatia
Sansele sunt foarte mici, dar exista! Si apropo, starile de greata au o alta cauza. Chiar daca ar fi insarcinata nu ar avea simptome dupa 2 saptamani, e prea repede.
Din proprie experienta iti zic. Am facut sex cu prietena mea, fara prezervativ, si am ejaculat inauntru si ea nu a ramas insarcinata.
De obicei, in procent de 99, 5 % sansele sunt minime, deoarece spermatozoizii nu mai au ce sa fecundeze, pana in acea zi ovulul fiind eliminat total.
Mai exista cazuri exceptionale, cand se poate intampla acest lucru.
Salut, cele mai periculoase zile ma refer cind poate ramine foarte usor insarcinata este in urmatoarele 3 zile dupa menstruatie astfel cum la ia in organism toate organele sunt sensibile.
Da, stiam de cele 3 zile de fertilitate... Nu trebuie sa ai nici o data incredere in femei
Nu. Ca spermatozoizii vorbesc cu ovulele si in ultima zi de menstruatie toata lumea stie ca se inteleg bine, si don'soara nu ramane gravida.
Hmmmmm... In caz ca nu stiai, spermatozoizii pot supravietui 5 zile in vagin. Si cum don'soara mea era in ultima zi de menstruatie, nimic nu este imposibil. Stiu ca sunt cate-va zile dupa menstruatie in care femeia este fertila.