Nu esti o persoana rea dar judeci aspectul altora si preferintele partenerelor.
" resturi și ambalaje "
Daca primesti un cadou, ce e mai important? Cadoul in sine, sau ambalajul in care e impaturat?
Vezi tu, ambalajul degeaba e frumos daca cadoul nu e pe masura, in plus cadoul il pastrezi ambalajul deseori e doar de decor si se rupe usor la desfacerea cadoului
Ambalajul reprezinta fizicul, cadoul sufletul... caracterul omului.
O femeie cu adevarat desteapta alege cadoul, un cadou pentru o viata plina de fericire si satisfactie sufleteasca pentru ea si copii ei ( si cadoul poate avea si un ambalaj frumos ... sau nu!?
, o femeie nu prea inteligenta alege sa ramana doar cu ambalajul...
Sti ce mi-a zis un coleg de lucru?
Ca femeile sunt proaste si nu stiu ce vor.
La inceput nu am dat crezare, dar dupa cate am patit cu fetele pot zice acelasi lucru.
Intreaba si tu o femeie bisexuala daca tot vrei... Nu femeile, ca femeile sânt proaste. Or sa-ti dea raspunsuri de genul, acel barbat ie inteligent, pentru ca-l duce capu in comparatie cu tine. Ubu ubu bibi bibi sânt sapio-sexualã-lesbico-panarama.
Bai nenicã trebuie sa ti dai seama ca tu ca barbat treci prin perioade 'grele', perioade lungi fara sa ai contacte sexuale, in medie un barbat are 6-7 partenere sexuale intreaga lui viata si o femeie in general depaseate cinspe-doua-zeci de parteneri, alea care pun gura pe tigarã de la treispe ani si-s cu tatuaje/pierce in buric ce sa mai zicem? Asta ce inseamna? Ca tu ai o sensibilitate mult mai mare cand vine vorba de vazut buci si tâte. Adica le vezi mult mai frumoase pe alea decat sânt de fapt. E ca si cum ai zice ca zacusca/slanina pe pita e la fel de gustoasa ca un meniu de cinci stele cu tot ce vrei dupa ce esti rupt de foame de n ai mai mâncat o saptamânã.
Esti un tampit si iti doresc scula moale tot restul vietii, tie si la restul misoginilor, maimutoi blegi.
Really ma asteptam ca totusi sa de fi schimbat ceva pe site-ul asta, da e mai toxic ca acum 4 ani.
Zise ala care a spus ca toate femeile sunt proaste! Vezi ca esti ipocrit!