Sa mi se ceara, ar fi penibil. E ca si cum m-ar intreba: "Scuza, pot sa te iubesc, te rog?". Aiurea, nu? Exact!
Totul trebuie sa vina de la sine.
Iar dorintele partenerilor se transmit mai mult prin limbajul trupului.
Mie imi place cand ma prinde de par si m trage inspre el.maa simt furnici in tot corpul
Nu,nu imi place sa imi ceara,daca vrea sa facem dragoste trebuie sa imi trezeasca interesul, sa ma sarute si sa ma duca intr-o stare de extaz, iar locul nu cred ca mai conteaza daca e amenajat sau nu in momentele alea
Pai da,.,, mai ales daca e prima data trebuie sa fie ceva special sa fie ceva mai romantic nu asa hard din prima))
eu zis sa o intrebi daca e pregatita sa faca acest pas s-ar putea sa te trezesti cu un refuz daca vrei sa ii faci vreo surpriza, plus ca sunt anumite perioade dintr-o luna in care nu puteti face nimic, chestii de fomei.
Nu stiu ce sa zic, da ar trebui sa iti dia interesu cat de cat sa o duci undeva sa se simta in largul ei si sa ii placa acel loc, nu stiu poate la tine acasa cand sunt ai tai plecati, sau la un hotel alt undeva nu vad unde, ai putea sa ii pregatesti o baita cu spuma asa pentru preludiu.
app niste capsuni luate din piata am vazut e 110 kg ) merge cu frisca sau ciocolata
Nu e in cazul meu! am observat ca o "gramada" de fete spuneau ca li s-a cerut si ele au acceptat! eram curios
Pai cam asa.Pai poti sa o intrebi pe iubitata ta daca vrea sa faca dragoste cu tine.Si daca ii genul romantica probabil ar prefera sa fie amenajat special cu lumanari, trandafiri, etc. Sper ca te-am ajutat.
vladutzu96 întreabă:
WhatMeanLove întreabă:
Anonima17191 întreabă: