| Adryannn a întrebat:

Salut, Am si eu o intrebare pentru fete, ce ati aprecia cel mai mult la prietenu` vostru` sau ce ar trebui sa faca pentru a va atrage mai mult?

Răspuns Câştigător
| TheAnonimGirl a răspuns:

Poi...Ar fii multe care m-ar atrage la un baiat:X
Sinceritatea, felul in care vorbeste, sa fie glumet, din cand in cand sa faca o surpriza cat de micahappy(gestul conteaza:X), sa isi faca timp pentru mine, sa isi aduca aminte de ziua mea si chiar de aniversarile noastreblushing
Multa baftawinking

12 răspunsuri:
| georgianaionescu a răspuns:

Surprize cat mai multe \dancing laughing

| alexx_8375 a răspuns:

Doamne laughing sunt baiat si iti raspund eu ca am avut o gramada de... asa deci sa revenim laughing bani ce *** laughing Sau ar mai exista o varianta da nu e din secolul 21 laughing

| Ирина19 a răspuns:

Apreciez cel mai mult sinceritatea, atentia, si increderea, pentru a ma atrage trebuie sa fie cit mai grijuliu, cit mai atent, sa ma ajute cind am nevoie, sa-mi zica mereu cuvinte frumoase cum ar fi cas cea mai draguta, deci sa fiu cit mai apreciata.

| crysty08 a răspuns:

Sa fi sincere si tandru cu ele bafta

| Georgiana21 a răspuns:

Să încerce să demonstreze că e lângă mine, atunci când am nevoie de sprijinul său, să îmi răspundă cu afecţiune la orice gest, să îmi demonstreze că sunt unică pentru el, să-mi acorde o parte din universul său.

| Яùxsi a răspuns:

Sa fie atent cu mine si romantic...

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Pai sa nu ma faca de ras pe strada
sa stie sa vorbeasca
sa nu vorbeasca urat
sa nu ma plictiseasca la o intalnire laughinglaughing
etc etc

| Ririru a răspuns:

Sa ma iubeasca, sa`si faca timp si pentru mine, sa ma inteleaga.
happy

| Any_2443 a răspuns:

Pai as vrea ca prietenul mau sa fie mai mare decat mine, sa fie educat, si lucrul cel mai important pentru mine ar fi sa aiba o situatie financiara excelenta(asta ma atrage cel mai mult) si sa imi faca foarte des cadouri.tongue
Recucons ca as fi in stare sa renunt la o relatie din dragoste in favoarea uneia din interes

| Derye a răspuns:

Sunt baiat (poate observi) dar iti dau un sfat: unora apreciaza simplul fapt ca te interesezi de ele.
Neatractiv, ar fi sa le sufoci, sau sa te apuci de gesturi cocalaresti, gen: papusa, frumoaso, si asa mai departe.

| MANDY_2679 a răspuns:

Sa fie mai marebatting eyelashessa ma surprinda mereu cu cate-o floricica:Xsa fie de incredere, sincer, tandru si sa nu imi puna porecle de pitzistraight face

| SexyGirl4You a răspuns:

Da cardul tau si iti spun duparolling on the floorlaughinglaughingglmescoh go onde obicei fetelor de place la un baiat felul in care se imbraca, sa aiba f multi preteni, fizicul conteaza...sa glmesti cu ele... pup:*:*