Fiindca vezi...reversul medaliei. In timpul acela "te obosesti' sa-i arati atata tandrete, dragalasenie, etc. iar dupa, te mai odihnesti, asteptand cam aceleasi lucruri pe care si ele le-au daruit. vor un fel de ~razbunare~. Nu, nu ne gandim ca-l "pierdem"...ci ca-l facem sa sufere.
Nu, pe moment nu ne gandim. si adevarul e ca chiar asa e Eu asa am facut si l`am pierdut si acum imi pare rau. dar se pare ca incet, incet imi mai da o sansa :d
Hey da` si la baieti e la fel.se dau la fete, le fac sa se apropie de ei. apoi gata! doar ca sa mai adauge o fata fraiera pe lista.inca una care s`a indragostit de el.jalnic.la fete nu e asa:p
Stii cu cat mai mult le refuzi cu atat mai mult se ambitioneaza sa te cucereasca si cand o fac ( cu mai toate metodele existente ) te lasa... De ce? Ele si-au atins telul si adica sa te faca pe tine sa le placi si apoi sa umbli tu dupa ele ( daca esti slab de fire... daca nu "next )... Am mai folosit replica asta dar se potriveste foarte bine cu intrebarea ta si te lamureste foarte bine "The chase is better than the catch"
Poate nu erau hotarate de la inceput sa ramana cu el. Iar uneori dupa ce el vrea sa fie cu tine, iti dai seama ca nu te mai atrage.
Unele considera aceasta metoda o tactica pentru a-l atrage pe "tip". Mie, de exemplu imi placea foarte mult de un baiat si aveam mare atentie cand vorbeam cu el ca sa nu il deranjez sau sa nu cumva sa nu ii fac o impresie gresita si dupa ce l-am vazut[vorbeam pe mess, nu ne cunosteam] am facut pe indiferenta si a inceput el sa tot intre pe mine pe mess si sa vorbeasca.Baietii se cred "cuceritori" si de-asta atunci cand fata este indiferenta si ii ocoleste, ei tot mai mult vor sa o aiba in preajma.
Nu ne intereseaza daca il pierdem...din moment ce o fata face totul ca acel baiat sa i dea atentie si el o refuza si tot o refuza dar intr-un final o accepta e clar ca scopul lui a fost ca aceea fata sa fie innebunita dupa el si asa se si intampla doar ca nebunia asta dureaza putin si atunci vezi ca nu i pasa de tine si te razbuni sau devii indiferent...un baiat care nu vrea sa isi bata joc nu refuza iar daca refuza inseamna ca nu vrea si atat nu avem cum sa il cucerim..parerea mea
BananaUcigasa întreabă:
Anonima17191 întreabă: