| daniel03 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare pentru fete, sunt in clasa a 12-a si am in clasa 20 de fete, inca de la incaput m-am comportat frumos cu ele si le-am ajutat de fiecare data. Una dintre ele mie prietena foarte buna si mi-a spus hotarat ca eu trebuie sa am o prietena ca sunt :"prea bun pentru a fi a nimaniu ". I-am cerut explicatii si din ce mai zis nu am inteles urmatorul lucru : ca am acel CEVA si stiu cum sa ma comport cu fetele si mi-a mai zis ca majoritatea fetelor din clasa si nu numa ar vrea sa fie cu mine... Intrebarea mea este urmatoarea : ce este acel CEVA? si este posibil ca prin simplul meu comportament sa atrag fetele atat de mult incat sa se indragosteasca de mine? dai funda happy!

Răspuns Câştigător
| 1112 a răspuns:

. "acel ceva" nu se poate explica in cuvinte. un acel ceva, care cauta o fata [depinde de fata] este ca baiatul acel sa aiba de toate : umor, respect, dragoste, zapaceala etc. Acel ceva, este lucrul acela de care o fata se indragosteste de tine. happy.
Nu am cum sa iti spun mai multe pentru ca, dupa cum am mai spus, nu se poate explica prin cuvinte. Sper ca te.am ajutat.

9 răspunsuri:
| Or1Ginal a răspuns:

Bv prietene happy Pai e felul in care te comporti cu iele si nu stiu cum laughing... big grin

| Saphir100 a răspuns:

Acel ceva poate sa insemne orice. Fiecare te vede intr-un mod diferit.

Răspuns utilizator avertizat
| Nelamuritul a răspuns:

Da le atregi asta vrea sa zica si acel CEVA esti foarte bun cu ele si le pace de dine deci continua sa faci ce ai facut pana acum happy.

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Da este posibil daca esti zambaret, destept, cu bun simt.

| KRIIIX a răspuns:

Pana in a 12-a nu ai avut iubita?

| 1112 a răspuns (pentru radumstain):

. Era un fel de a zice.;;]. Trebuie si de aia. happy. Multumesc pentru fundita.