| madutza_ubytzik a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru voi! Am avut un prieten care este in clasa cu mine si care tot insista sa imi incep viata sexuala cu el. Eu nu am vrut si la scurt timp l-am parasit pentru un alt baiat cu caremi-am inceput viata sexuala. Ce credeti ca simte cel pe care l-am parasit? Cum credeti ca ma considera? As vrea multe raspunsuri in special de la baieti dar si pe fete le rog sa isi dea cu parerea! Va multumesc si astept raspunsuri de la voi! Pa Pa

Răspuns Câştigător
| Eu4EverX a răspuns:

Thestiffmeister1@...nu vrei sa o jignesti dar ai jignit-o deja.mai bine nu raspundeai la aceasta intrebare decat sa jignesti.Fiecare face ce vrea cu viata sa deci nu cred ca esti tu in masura sa te bagi.

Daca tu ai considerat ca e bine sa iti incepi viata sexula cu acel baiat e ok. Te mai intereseaza ce crede acel baiat despre tine? Viata e grea iar oamenii spun multe, cel mai bine ar fi sa nu ii bagi in seama si sa nu pui la suflet.Normal ca daca l-ai parasit pentru altul o sa se simta jignit si probalil o sa vrea sa te supere dar nu il lua in seama.

13 răspunsuri:
| Rose_2860 a răspuns:

Oricum nu prea ii pasa de tine(daca insista sa faci sex cu el)asa ca nu cred ca se gandeste asa de intens la tine ca nu mai poate dormi noaptealaughing Asa ca putin conteaza parerea lui!

| monyk a răspuns:

Buna, oare chiar conteaza parerea lui acum? Fapta e consumata, iar tu ai facut ceea ce ai simtit si ce ai vrut, e viata ta si corpul tau, nu te judec, tu nu trebuie sa te tot gandesti cum te considera fostul tau prieten, acum asta e, depinde daca mai esti sau nu cu cel cu care ti-ai inceput viata sexuala sau acum esti singura? Oricum ar fi nu am dreptul sa te judec, dar sincer iti spun doar asa ca fapt divers, daca ai 13-14 ani mi se pare cam devreme pentru asa ceva, dar daca te protejezi si ai grija de corpul tau atunci e ok, oricum ai mare grija cu sexul si cu baietii, esti cam micuta la varsta asta pentru asa ceva, ce crede acum acel baiat chiar nu vad rostul...fiecare e diferit si gandeste diferit, deci nu stie nimeni ce e in mintea si in inima lui, oricum o parere prea buna ma indoiesc ca are, ai grija de tine si traieste-ti copilaria nu mai lasa putin baietii deoparte, ca este timp pentru toate, numai binekiss.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabi ca, daca te-a iubit, acum te uraste.

| bluesky a răspuns:

Cum pot fi unele asa...nu imi pot da seama! straight face Daca baitul ala a insistat sa feceti sex e clar ca doar asta vrea d ela tine si nu te iubeste! Si tu, l-ai lasat pe el si ai mers la altu! Nu conteaza cu cine aif acut-o chestia e ca ai facut-o si asta e ffffff grav! Cum zice whiterose, nu pasa de tine te-a si uitat(de fapt nu cred ca te-a iubit) si as cauta alta proasta cu care sa se culce, daca cu tine nu i-a mers! Parerea mea este ca te considera o curva si el si cel cu care te-ai culcat si toti cei care vor urma si cei care stiu ce ai factu cu baiatul ala!(pentru ca baietii vorbesc intre iei despre experientele lor sexuale)Eu te rog sa ma ierti ca ti-am zis asa direct dar tu ai spus sa ne zicem parerea! Bye!

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Jignit şi rănit dacă a ţinut la tine, deşi nu cred, jignit, frustrat şi lovit în orgoliu, consideră probabil că l-ai dus cu zăhărelul... dacă e ranchiunos, s-ar putea să ţi-o coacă... Oricum, nu cred că mai au sens întrebările, ce-a fost a fost, ai făcut o alegere, trăieşti cu consecinţele ei!

| zorialbi a răspuns:

Buna. La 13 ani e prea devreme sa-ti incepi viata sexuala. De ce nu vrei sa-ti traiesti copilaria, sa te bucuri de partea frumoasa a unei relatii (plimbari in parc, conversatii la telefon), de ce vrei sa treci direct la asta? Cum ai vrea sa gasesti un baiat serios daca tu ii cedezi asa usor? Si problema este ca mai devreme sau mai tarziu te va parasi, pentru ca se va satura de tine si o sa suferi... O sa gaseasca alta fata sa-i placa mai mult si daca de la tine a obtinut deja ce vroia o sa plece...Nu crezi? Ai grija ce faci, peste niste ani o sa vrei sa-ti intemeiezi si tu o familie, dar si trupul si sufletul tau vor purta amprenta a tot ce faci acum. Stiu ca e foarte usor sa-ti incepi viata sexuala, mai ales ca in ziua de azi sexualitatea e promovata peste tot, toata lumea vorbeste despre asta etc. Dar trebuie sa tii la principiile tale daca vrei sa fii respectata. Iti recomand sa citesti aici un articol interesant: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/......ocietatii/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
De unde vrei să știm noi?
Tu ai fost și cu primul și cu al doilea!
Ce ai vrea să simtă primul: ură, dispreț, gelozie, trădare, etc?
Cum să te considere: neserioasă, ușuratică, etc?
Tu trebuie să conștientizezi evenimentele.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că e indiferent, puţin îi pasă lui. Dacă a vrut să îţi începi viaţa sexuală cu el te consideră uşuratică. Nu cred că ai făcut bine să îţi începi viaţa sexuală, e foarte devreme, dacă nu m-ai auzit e foarte devreme, gândeşte-te cum o să te considere alţii mai târziu. Gândeşte-te că eşti predispusă la cancer, te-ai documentat înainte să faci acest pas MARE în viaţa ta? Pentru prima dată sper din tot sufletul să vrei să faci bâză de noi. De reproşat sunt multe, dar acum nu mai schimbă nimic. Lasă-l pe prietenul ăla vechi în urmă şi continuăţi viaţa, sau mai bine începe alta nouă happy
@Eu4EverX Dacă ai vrea cu adevărat să o ajuţi i-ai spune unde greşeşte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dicționarul te face curvă prin fapte, eu de ce ți-aș zice altfel? Dacă puștiul e deștept, ai o șansă la infinit să te creadă altfel decât mine, dacă e prost atunci șansele cresc dramatic. Bineînțeles, mai rămâne problema: îți pasă de ce crede un prost?
Un sfat prietenesc de la mine: ai grijă măcar să nu mai afle și alții (ținând cont că deja ai detaliat noul tău hobby întregului glob, să zicem că mai ai încă avantajul anonimatului).
Privește și partea bună a lucrurilor. Una ca tine câștigă cu fundu' mai mult decât un informatician mediu care muncește din greu cu capu', fără urme de plăcere.

| Andreeagen a răspuns:

Si eu am sa iti adresez cateva intrebari desi sunt aici ca sa dau raspunsuri facem o exceptie.
De ce te intereseaza pe tine ce cred el? Nu cumva inca mai simti ceva pentru el?
Cam cati ani ai avea u asa? cumva vreo 13-14?

Ai vorbit vreodata cu mamaica ta despre sex? Daca nu iti sugerez din toata inima sa faci asta.

Si scumpo test. are o oaecare dreptate o sa vezi cand o sa ajungi peste cativa ani buni sa regreti din toata inima ce ai facut.si poate dai peste cazuri asemanatoare si sa vezi atunci ce impresie o sa ai sau maia les sotul tau. si o sa fie prea tarziu timpu nu mai poate fi dat inapoi.
Nu are rost sa vin eu sa iti "tin morala" nu sunt mama ta insa daca as fi. ti'as spune sa ai grije ca nu tot ce zboara se mananca si nici unu dintre cei doi nu te'a iubit nici colegul de clasa nici cel cu care ti'ai inceput viata sexuala.pentru ei ai fost doar o distractie. Insa asta este nu ai ce face decat sa mergi ianinte sa casti bine ochii la ceea ce ai facut.si eu personal nu prea vad un lucru bun in ceea ce ai facut tu si sa nu mai repeti greseala.
Ai o varsta foarte frageda esti inca copil nici de cum cine stie ce femeie matura ar trebui inca sa te bucuri de clipele copialriei si cum spunea cineva veiti de examene ca o sa vina in curand si lasa sexu la oparte pana cand mai cresti

| Atotstiutorul a răspuns:

Simte o invidie fata de baiatul cu care ti-ai inceput viata sexuala. atat si nimic mai mult. ca baiatul ala a reusit si el nu.pentru tine nu simte nimic.

| Deeiu a răspuns:

Traiti-va copilaria mahhh!
13 ani doar?:o
Pai ma scuzi, da' eu la 13 ani faceam exerciti la matestraight face[cu mami in spatele meuchatterboxlaughing]
Nu te intelegthinking
Si acu` daca ti-ai inceput deja viata sexuala. tu crezi ca lu` ala pe care l-ai refuzat ii mai pasa?raised eyebrowsoh go on
Ia sa-i spui tu intr-o seara:"hai s-o facem!"
Iti spun eu ca te iarta imediatwinking
Si mai conteaza acu` ca o faci din nou, daca ti-ai pierdut virginitatea deja, nu vad de ce sa te abtihappy

Răspuns utilizator avertizat