anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Am si eu o intrebare pentru voi. Am o prietena foarte buna (ne cunostem de aproximativ 5 ani). Suntem foarte foarte apropiati. Ieri mi-a zis ca ii place de mine si ca ar vrea sa avem macar o relatie bazata pe sex. Nu am spus nici da nici nu, am luat-o ca pe o gluma dar se pare ca vorbea serios pentru ca astazi mi-a scris un sms in care m-a intrebat daca am un raspuns pentru ea.

Eu mi-as dori sa ramana prietena mea si atat.dar probabil orice raspuns as da, simt ca prietenia mea cu ea se termina. Este foarte importanta pentru mine, ne-am sustinut unul pe altul in tot acest timp si ne intelegem de minune.

Cum as putea sa pastrez prietenia cu ea? Ce sa ii spun? Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
23 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Dar de ce nu vrei sa faci sex cu ea, mai ales avand in vedere faptul ca ti-a dat posibilitatea de a o face fara obligatii? Chiar nu te atrage fizic deloc?

| Robert2526 a răspuns (pentru wildthing):

Pentru ca este prietena mea, e ca o sora. wtf. E frumoasa si sexy si atragatoare, dar e prietena mea cea mai buna

| wildthing a răspuns (pentru Robert2526):

Nu te inteleg. O femeie frumoasa si sexy vrea sa fie cu tine, dar tu nu vrei sa faci sex cu ea pentru ca e...prietena ta? Pff! E situatia perfecta, tu nu intelegi?! Asta cautam toti, sa gasim o femeie care sa ne fie si iubita si cea mai buna prietena. Asa se cladesc cele mai frumoase si durabile relatii. Si ghici ce, nu e sora-ta, deci ai voie sa faci sex cu ea. Ea e evident indragostita de tine, ti se ofera pe tava, asa ca fa-ti un serviciu si nu pierde fata asta, pentru ca s-ar putea sa nu mai gasesti niciodata pe cineva ca ea.

| Robert2526 a răspuns (pentru wildthing):

Pentru ca avem atat de multe in trecutul nostru ca prieteni, incat pur si simplu mi se pare aiurea, nu stiu de ce si nici cum sa explic.Am crescut impreuna, am dormit impreuna ca doi copii, ne-am jucat si ne-am batut/certat/impacat de nenumarate ori.
E prietena mea..si asa o vad. Imi pare foarte rau ca o ranesc, extrem de rau dar...

| wildthing a răspuns (pentru Robert2526):

Mi-e imposibil sa te inteleg.

| anonim_4396 explică (pentru Robert2526):

Câți ani aveți dacă vă cunoașteți de 5 ani?

O să fie atât de normal sexul între voi și des că o să fie o normalitate cam ca la oamenii însurati.

| Robert2526 a răspuns (pentru anonim_4396):

Avem 23 de ani, aproape 24 amandoi, e diferenta de cateva zile intre noi.
Pur si simplu nu pot sa o vad mai mult decat prietena.nu am un motiv..habar nu am..si mereu discutasem ca ramanem prieteni mereu si eram mandri de prietenia noastra sincera si acum asta

| OvYdYu2597 a răspuns (pentru wildthing):

Uni au noroc de fete și nu profita de ocazii?

Aveți 23 de ani și tu nu vrei să faci sex cu ea?

La 23 de ani femeia nu mai stă la discuții și să aștepte prea mult după un bărbat să facă sex cu ea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O prietenie cu o femeie durează doar în romanele proaste.

| mihai69 a răspuns:

Prietenia o păstrezi oricum.
Vorbește deschis cu ea și spune-i cum ne-ai zis și nouă - că o vezi ca pe o soră și îți vine greu să accepți un 'incest'. Vezi unde duce discuția asta, poate ea să aibă mai multe argumente decât noi ca să te convingă.

| Drimmero a răspuns:

Prietenie cu beneficii si toata lumea e fericita, daca arata bine si e misto ca persoana eu zic sa nu ratezi ocazia mai ales tipa e disponibila si te-a ales, incerci si vezi ce iese, daca nu-ti place poti comunica deschis cu ea dar nu stii cum e pana nu incerci.

| Emilian65 a răspuns:

Robert, inteleg prietenia ta cu fata respectiva. Intr-adevar o fi prietenie dar, fata te vrea si altfel nu numai ca prieten. Discutati situatia si poate ajungeti la o intelegere, astfel incat sa fie si ea multumita de rezultatul prieteniei voastre indelungata. Daca ea te vrea, intelege-o si pe ea si depesiti pragul prieteniei si fa-i si ei poftele sexuale.

| Hammurabi a răspuns:

N-ai decât să refuzi.
Dar cât de prietenă crezi că va mai rămâne cu tine când va avea un iubit?
Ia gândește inteligent.
Când crezi că vei rămâne cu ea?
Când va fi iubita ta?
Sau când ea va avea un iubit (care nu vei fi tu)?

| ywar a răspuns:

Da-o tata ca la mondiale in ea. Rupe-o. Ea vrea, trebuie sa vrei si tu.

| Crackman a răspuns:

Bro think about it.
Ai si gagica si prietena ta cea mai buna.
2 win este un lucru greu sa gasesti pe cineva compatibil plus de asta ea a avut probabil vreo cateva saptamani sa iti zica deci prietenia cu ea este compromisa ( daca zici nu dar si da ) daca este prietena ta pe viitor or sa fie un fel de hibrid

| paul123paul123 a răspuns:

Ii spui ca vrei sa faci dragoste cu o femeie cu care vrei sa te casatoresti

| DannyDDanny a răspuns:

Fa sex cu ea…și vezi dupa

| Cousteau a răspuns:

Dacă tot ești gay îi poți destăinui, iar ea o să te înțeleagă si o să rămâneti buni prieteni

| Cousteau a răspuns:

O trimiți la mine și ți-o restitui omenită-fericită. Toți trei vom trăi fericiti până la adânci bătrăneți

| smecheradepeinternet a răspuns:

Ursu latra caini merge