Pai o iei si tu cu mistouri asa ceva. Ii spui si tu. Dupa ce vorbiti ceva ii spui frumos. Stii as vrea sa te intreb daca ai vrea sa fim impreuna. daca ai vrea sa incercam. M-ai bagi si de la tine, bafta
Realizezi ca tu nu esti cu persoana respectiva doar pentru ca nu ai gasit o replica "cool" pentru a propune ceva?
uneori nici nu e nevoie sa intrebi...se intampla
O duci acasa si ii spui ca simti casimti ca te minti pe tine insuti de fiecare data cand vorbesti cu ea. Ca tu o vezi ca mai mult decât pe o prietena si ca nu poti continua asa. Apoi va pupati iar eu îmi primesc fundiță.
Ea tot asteapta ca tu sa faci acest pas simplu si eventual sa si o pupi, iar tu bati campii!
Eu as zice sa nu ii spui. Strangi relatia cu ea si mai mult, o conduci acasa de la scoala, o inviti pe afara, cand va intalniti ii oferi un trandafir rosu (care ii va spune in locul tau), ii faci complimente, o faci sa se simta apreciata si protejata. Va ajjunge iubita ta pe nesimtite.
O alta idee ar fi sa ii ceri un sfat. Ii spui ca un prieten bun al tau place foarte mult o fata si o intrebi pe ea ce ar putea face prietenul ca sa fie impreuna cu fata. A doua zi ii faci fetei exact ce te-a sfatuit