Unele fete se nasc fara himen, iar altele si-l "pierd" un urma unor activitati fizice ( sporturi, momente in care iti fortezi organismul). Poate ca este virgina, poate ca nu este. La cum gandesti nu m-ar mira sa te si minta. Ca e sau nu virgina ce conteaza? E iubita ta ( pe care se presupune ca o placi si o accepti asa cum este). A fost deschisa cu tine, ti-a spus si ce relatii a mai avut in trecut, iar tu te indoiesti de ea. Chestiile de genul se discuta in 2, nu cu 1000 de oameni pe un stie! Va lipseste comunicarea
Organismul este diferit de la o fata la alta, tocmai de aceea reactiile sunt diferite.Nu ai cum sa iti dai seama dar poti sa incerci sa ii oferi un pic de incredere celei de langa tine. Daca ea ti-a spus ca lucrurile stau intr-un fel, tu de ce cauti nod in papura? Pana la urma conteaza ca e cu tine, conteaza ca faci parte din prezentul ei si depinde de tine daca vei face parte si din viitorul ei.
Daca te-a lasat sa ii introduci degetul inseamna ca a mai avut experiente din astea. daca nu te lasa inseamna ca ii era rusine
Poate fi elastic, si de aceea nu ai simtit. Nu prea ai de unde sa stii nici macar dupa actul sexual, deoarece nu tuturor fetelor le curge sange...prin urmare e cam greu sa-ti dai seama daaca e virgina sau nu.
Mmmmmmm normal ca da, pentru ca din cate stiu eu himenul e mai la exterior de aia se si zice ca nu intra si nu intra, ca tot mai auzi baieti, fete.
Mentionez ca nu am mai avut experiente cu virgine, si nu-mi pot da seama.
Complexa...cum sa-ti explic eu tie...amdiscutat lucrurile astea si in 2. Dar tinand cont ca m-a mai mintit de vre doua ori,dar mintea si plangea. Exact cum face si acum spune ca nu a facut nimic cu nimeni si plange. Nu m-ar fi deranjat daca ar fi facut cu cineva ceva, dar vreau doar adevarul. O plac, normal ca o plac.
In cazul asta, ea este de vina. Pacat ca face asta.
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă: