Poate ca nu cauti unde trebuie sau persoana care trebuie. Poate ca te uiti la fete care plac alt gen de baieti, si daca nu esti genul lor, degeaba le zambesti. Iar daca tu crezi ca o sa agati cu masina si bani, da, este adevarat, dar gandeste-te ce fel de fete ai agata asa, si daca ti-ar conveni sa stea cineva cu banii tai, nu cu tine.
Eu nu prea am văzut fete pe gustul meu adică CUMINȚI, de casa, iubitoare. Eu zic ca sunt amuzant de multe ori rad toți la glumele mele, prost nu sunt am citit si eu câteva cărți la viata mea. Poate asta e problema ca am citit si nu prea pot discuta despre chestii gen Burlacul, un show cacacios, happy horro etc
La chestia cu cititul ma incadrez si eu.Am citit carti de zeci de milioane de lei despre stiinta, univers, paranormal, istorii ascunse si altele.Nu am cu cine discuta despre asa ceva, dar daca intreb ceva despre facebook sau mai stiu eu ce alta porcarie primesc raspunsuri de nu le mai pot opri.Lume tampita, dependenta de internet, clatite si gogosi.Nici prin cluburi, baruri sau cafenele numai merg.De ce? Pentru ca daca ma duc toti stau cu telefonul in mana pe facebook sau mai stiu eu ce altceva fac.Niste zombi in ziua de azi.Nu pot schimba o vorba cu cineva la cafenea ca el da ''check in'' si tag la locatia unde sa afla si vorbeste pe facebook. Einstein spunea odata:Mă tem de ziua în care tehnologia va depasi interactiunea umana.Lumea va avea o generație de idioți.
Mai bine ca esti destept si nu dai un ban pe cacaturile de burlacul, etc. Crede-ma, o fata matura intre un baiat frumos si prost si un baiat urat dar destept, cu vorbele la el, il va alege sigur pe cel destept. Ok nu doar destept, ci si inteligent, dar nu pari petarda. Deci good luck! Crede-ma, nu cauta iubirea, dai dovada de slabiciune, las-o pe ea sa te caute.
Nu stiu ce fete si întâlnit tu dar eu vad doar fete pe care le as vrea cel mult o noapte. Prea panarame si habar nu au sa aprecieze chestia cu inteligenta. Cât despre dragoste asa e. Ca băiat daca arăti ca vrei dragoste ești văzut ca pampalau. Din pacate nu stiu sa mint...
Foarte bine spus. Din păcate asta se promovează in lume nu doar in Tara. Asta vrea Europa, America daca ii spui cuiva asta spune ca suferi de mania persecuției. De fapt ma doare undeva de asta. Eu îmi doresc doar o femeie, un copil, o casa decenta si o mașina funcționabila pentru ca sunt pasionat de ele. Mi as dori sa plec din Tara dar nu as rezolva nimic. Lumea "mondena" cum o vedeți voi e dominata doar de bani, invidie, droguri si sex. Dragoste zero. Îmi place sa merg in cluburi, cafenele doar ca exact asta vad si eu la oameni. Toată ziua doar cu telefonul in mana. Cică daca te întorci acasa după o ieșirea cu bateria Full la telefon ai ieșit cu cine trebuia. Asa o fi. Din pacate noi oamenii care mai citim, care aducem argumente bazate pe fapte altora suntem priviti ca niște ciudatei deși nu i asa. Lumea nu evoluează din contra. Ne ducem dracu. O sa vedem noi peste câțiva ani. Dragostea adevarata dispare, oameni cu ceva in cap la fel
Bellaisa crede ma ca nu mi doresc genul acela de fata doar ca genul asta de fete găsesc. Nu mi doresc una de genul poate doar o noapte cel mult dar in realitatea vreau o femeie cum erau in urma cu 25 de ani. Iubitoare, harnice, devotate si crede ma ca nu sunt genul care sa stea cu berea in mana si sa se uite la fotbal. As ajuta o si eu dar vreau sa vad ca si ea dorește același lucru ca mine. Mai pe românești sa nu trag singur la o Căruța chiar daca sunt barbat
Nu trebuie sa fi frumos sa atragi o fata,daca esti inteligent si stii sa te faci placut intr-un grup cu siguranta ca cineva te va dorii mai mult decat simplu amic,dar pentru asta iti trebuie un vocabular adecvat, glume la care sa rada toata lumea, sa ai șarm, sa stralucesti cumva, daca nu ai nimic din toate astea stai ascuns in coltul tau si plange-ti de mila
Adica una cu penis?
Acum na, eu mai mult nu comentez...
Nuu..nu ma atrag din barbatii nici transexualii chiar ii urasc cu toate ca o fi ilegal. Eu unul din ce vad in jurul meu majoritatea baietilor care au o relatie si-au mintit iubitele foarte mult. Am un prieten care i-a spus uneia ca are Audi dar momentan merge cu Solenza pentru ca Audiul e la reparat. Fata chiar l-a crezut cand a vazut poza cu el in Audi. Stiu, proasta dar sunt multe asa. Aaaa si am uitat sa spun problema si mai mare...inca sunt virgin.
Ai tot timpul pentru relatii serioase. Nu intra in panica. Eu prima relatie mai serioasa am avut-o pe la 21 de ani. Apoi au inceput sa tot "curga". Daca nu ai "fi tu insuti", inseamna ca ai sa fi un ipocrit si ai deveni extrem de penibil...
Sigur exista o fata in lumea asta care sa te placa. Eu zic doar sa mai astepti. Parerea mea este ca nu trebuie sa fii frumos sau bogat ca sa fii cu o fata. Poate in timp te vei imbogati, poate iti vei lua o masina mai buna, daca vrei sa ai muschi te poti apuca de sala. Dar toate acestea depind de tine. Cel mai mult conteaza sa stii sa te porti ( dupa parerea mea ) si nu incerci sa fii altcineva. Bafta!