O iei de mana, o privesti in ochi si ii spui ca o iubesti. Daca ea simte pentru tine ceea ce speri tu, crede-ma ca e tot ceea ce are nevoie sa auda. Si chiar presupunand ca e vreo pustoaica teribilista (pentru ca nu stiu ce varsta aveti voi) si va reactiona ciudat sau va brava, iti zic eu ca vei face impresie asupra ei si ulterior va face ea pasii necesari catre tine. Dar eu cred ca deja a facut acel pas de care aveai nevoie ca sa stii ce simte pentru tine, prin acel joc "adevar sau provocare" aranjat special intre ele ca sa te sarute. Sper ca esti convins ca aranjasera asta, nu?
Http://www.TPU.ro/......b-cu-ea_1/
vezi aici cam aceiasi idee + dupa o poti invita sa iasa in oras (nu trebuia sa o duci undeva scump sau atceva, sunt sigur ca ea va aprecia efortul tau) bafta
Pai o chemi la un suc.sau o duci intr-un loc care ti se pare tie dragut... si incerci sa ii spui.stiu ca e greu dar. daca iti place trebuie sa ii spui.si incearca sa ii spui fata in fata e mai frumos sper sa te ajute raspunsu` meu! bafta cu ea
Sau sti cum poti sa faci. o chemi undeva...si pun pariu ca si acolo la tine e zapada. faci cumva sa scrii in zapada [de ex la 10 m de tine scrii esti cea mai frumoasa.mai mergi 1 m si scrii esti dulce ...si tot asa si inainte cu 2m sa ajunga la tine scrii TE VREAU! sau vezi tu