Simplu :in acest caz, indiferenta este cea mai eficienta metoda. E clar ca ii place de tine, odata ce a facut primul pas, intrig-o, raspunde-i la mesaje mai greu, zi-i apropouri, replici subtile. Faptul ca i-ai marturisit ca o placi, de mai multe ori a facut-o sa se simta stapana pe situatie; doar ce tb sa faci e sa "o pui un pic pe jar". Sper sa iti fie de folos cu ceva acest sfat
Salut adrian
Parerea mea e ca ai km aberat tu in fraza "scantei si tot felul de aberatii de acest fel", probabil ea inainte sa te cunoasca te considera misterior, dar cum poate si tu ai ramas dezamagit d anumite fete, asa a ramas si ea, pentru ca nu gasise in tine ceea ce cauta, iti propun sa nu insisti pentru ca e foarte probabil sa suferi.
Adrian ea vrea sa stie daca mai vrei sa mai fii cu ea. o data ce te intreaba ce astepti de la relatie poate ea asteapta ceva mai mult vrea sa mai faceti niste pasi impreuna. ea s-a plictisit de tine de asta imi este frica si mie... faceti ceva nou excursii in locuri necunoscute ...eu asa cred mult succes
Arata-i ce a pierdut. nu-i arata ca esti trist ci din contra iar daca vorbiti pe mess sau prin telefon. ori fata in fata. spune-i ca tu ai vrut ceva serios dar acum nu mai are rost. si incet-incet o sa-si dea si ea seama ce vrea de fapt de la tine. iar daca s-a hotarat deja, si te vrea pe tine.las-o sa se zbata ca sa te cucereasca asa iti arata ca nu se joaca cu tine ci ca e foarte serioasa in privinta relatiei voastre. bafta :*
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: