Salut. Din punct de vedere medical, da. Conteaza sanatatea sau placerea, ce crezi?
Pe prim plan santatatea dar eu ma gandeam ca e gresit s-o fac cu iubita mea
Multi spun ca astfel de lucruri se fac doar cu
Parerea mea, este ca daca tii la sanatatea ei si a ta, sa o faci normal, anal este deviere de la natura, de la normalitate si de la sanatate de foarte multe ori. Mai mult femeile de moravuri usoare o fac anal.
Acum 2 ore | SorinelCopilu explică (pentru Celcestietot):
''... dar eu ma gandeam ca e gresit s-o fac cu iubita mea.
Multi spun ca astfel de lucruri se fac doar cu ''
Exact. Intr-adevar, sexul anal se face doar cu...
Tot ce facem e deviere de la natura, faptul ca esti pe internet e o deviere de la natura.
Nu chiar tot, dar era vorba de el, că ei sunt afectați.
Incearca si ne povestesti, nu e gresit atata timp cat ambii parteneri vor - sau ma rog, ambii sau cati sunt - si ma gandesc ca trebuie sa fie cam aceeasi senzatie ca si cand te ca..ci.
Mie personal mi-e destul sa merg la buda
Ciao!
Sexul anal este o practica straveche, inca din antichitate.
In ziua de azi, sexul anal este considerat o practica gresita din punctul de vedere al religiei.
Totodata, daca e facut prea dur si salbatic, sexul anal poate duce la fisuri si rupturi anale si alte probleme. Un aspect foarte important, e igiena, inainte de penetrarea anala. Ar trebui facuta o clisma, sa te asiguri ca nu au ramas materii fecale, unde iti introduci tu penisul. Si nu uita, obligatoriu, folosirea prezervativului.
Acum, daca tu si partenera ta va doriti sa incercati, dati-i bataie, dar respectati toate normele de igiena si siguranta. Si nu fi dur la penetrare, fii gentil!
Placeri maxime!
sanctuarySPA întreabă:
Anonima17191 întreabă: