| girafa19 a întrebat:

Salut ^.~! am si eu o intrebare si sunt foarte ingrijorata. sfarcurile mele au inceput sa se umfle si sa fie tot mai mari, iar apoi iar devin normale. nu stiti de la ce este acest simpton? va rog ajutati-ma; dau funda :*

Răspuns Câştigător
| Zeref a răspuns:

Este necesar un control endocrinologic. Este o dereglare hormonala. Trebuia sa mergi la medic inca de la 14 ani! Sunt unele fete la care le raman umflate...dar daca la tine se dezumfla nu cred ca e de rau.Un control si vei afla problema.

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Dacă acest lucru se întâmplă pentru o perioadă scurtă de timp ( câteva minute, până la 1-2 ore ), atunci e posibil ca să fi mai excitată în acea perioadă...

Şi, bănuiesc că nu se "umflă" singure, din senin, probabil la o atingere ( chiar mai fină ), ori într-un moment mai delicat/deosebit ( poate vezi ceva într-un film sau clip, etc. )...

De obicei, când te exciţi sfârcurile sânilor se măresc ( se "umflă" ) - şi simţi o senzaţie de plăcere!

| gicaputinica a răspuns:

Daca esti majora thinking ar fi bine sa mai faci si sex din cand in cand.
Oricum, inainte de a te duce la doctor sa te indoape cu tot felul de prostii

| Nordic a răspuns (pentru gicaputinica):

Da sigur ce sfaturi bune îi dai. Fix asta e rezolvarea problemelor ei. Să se ardă în draci apoi să vină să ne întrebe pe noi dacă e însarcinată cum de altfel se şi întampla pe TPU.

| gicaputinica a răspuns (pentru Nordic):

De ce zici?
Te-ai intrebat de ce la arsu' ala ii mai zice si regulat?
pentru ca reguleaza anumite chestii la femeie printre care si activitatea hormonala.
S'apoi daca ne va intreba daca a ramas gravida, ii vom raspunde ca nu.
N-ai vazut ca primul care spune nu, are funda? big grin

| crezyflorin a răspuns:

Daca sunt baiat si mi s-a intamplat asta si mie ce trebuie sa fac am 15 ani