Teoretic nu, dar practic da. Consultați un medic ginecolog și va va lamuri dacă poate sau nu gravida.
Cum sa faci asa ceva cu o lauza?
Chiar n-ai pic de respect pentru femeia care ti-a daruit un copil?
Chiar nu mai puteai astepta sa isi revina?
Chiar nu puteai folosi un prezervativ?
Uterul ei nici macar nu si-a revenit, are nevoie de 6 saptamani sa se contracte, iar corpul ei elimina fluide (lochia).
De operatie nici nu mai spun, indiferent ca e cezariana sau epizotomie.
Chiar si medicii recomanda sa astepti 4-6 saptamani!
Femeia poate ovula inainte sa ii revina menstruatia, deci da, poate ramane insarcinata. Chiar daca ar trebui sa astepte 18 luni inainte sa ramana din nou insarcinata.
Foloseste prezervativ! Nu pune proaspata mamica sa ia pastile pline de hormoni!
Cel mai bine ar fi sa duci sotia la un control postpartum si intrebi medicul.
Nu trebuia ejaculat.
mediat dupa nastere sunt mici, mai ales daca alapteaza, lucru ce intarzie ovulatia. Dar imposibil nu e. Protectie neaparat, sa isi puna sterilet
„Reluarea vietii sexuale dupa nastere"
"In general, medicii le recomanda femeilor sa astepte cel putin 6 saptamani inainte de a relua activitatea sexuala dupa nastere. Aceasta este perioada de timp necesara pentru ca corpul sa se vindece si sa se recupereze dupa stresul nasterii."
Text preluat.
Mai bine te masturbai decăt să ii creezi ei probleme.
Imatur.
Cand aud lauza, ma ia de la stomac. Tu crezi ca femeia nu a acceptat si nu a stiut consecintele? De ce blamezi barbatul? Nu le stii situatia. Sunt unii de insista, da. Dar sunt si multe cazuri unde femeia insista. Eu am vrut sa fac sex la o saptamana.
Faptul a fost consumat, de ce sa-i dai in cap degeaba? Fiecare alege pentru el, simplu
Da, se poate. Mare greseala. Pastila de a doua zi daca e recent. Sau avort
Nu aș crede. Am doi copii si stiu de ce anume m-am „lovit" la vremea respectivă.
Te simti atacata, desi raspunsul era pentru altcineva.
Ar trebui sa-ti reevaluezi situatia, din moment ce sari ca arsa citind niste adevaruri medicale.
Later edit!
M-am lamurit cu tine: esti la scoala. https://www.tpu.ro/......edinta-la/
Si te lauzi ca ai nascut.
Termina tu scoala si pe urma da sfaturi de viata altora!
Foarte puțin probabil, dar dacă totuși s-a intamplat Dumnezeu va va da putere sa cresteti si acel copil. Noi avem o prietenă care a nascut in ianuarie si inca doi gemeni in noiembrie si i-au crescut cu drag pe toți.
Da poate exista riscul unei sarcini, de obicei se recomandă începerea vieții sexuale după 4/6 săptămâni de la nașterea după ce trece perioada de lăuzie și nu doar ca asa au chef medicii ci și pentru a evita o infecție și alte complicații
Doamna a fost cordelina la viata ei ea le stie pe toate, nu est eintrebare pusa pe siteul asta, sa nu raspunda ea, e calificata in toate domeniile mai mult pe partea cu sexul, a bagat km in ea