Dintotdeauna barbatii au avut un apetit sexual mai ridicat decat femeile.Gandeste-te la toate probabilitatile.Gandeste-te ca poate are fisuri anale, SIDA sau orice alta boala cu transimtere sexuala.Este si acesta un motiv. Poate de aceea nu doreste sa faca dragoste cu tine. Dar gandeste-te ca poate are si dureri foarte mari.Pentru ca daca este asa ar trebui sa mergeti impreuna la ginecolog.Partea cu inselatul sau satisfactia... ei bine, eu nu o cred.Nu cred ca te-ar rani asa! In orice caz iti urez succes!
P.S.Ai putea sa o iei si tu mai tandru...lumanarele,matase,noapte senzuala petrecuta in mii de saruturi.Si ai putea totusi sa incerci sa nu o mai fortezi...Si sa stii ca nici sexul prea rapid nu cred ca ii place! Bafta!
Există şi posibilitatea ca altcineva s-o satisfacă, pe sistemul unul o plimbă şi altul i-o pune. Deşi mă cam îndoiesc dar orice e posibil.
Pe de altă parte, o dată pe săptămână nu e chiar groaznic de rău, se poate mult mai rău.
Cel mai bine ar fi să ai o discuţie foarte serioasă cu ea, să-i ceri sinceritate şi să descoperiţi împreună care sunt aspectele nesatisfăcătoare din viaţa voastră sexuală, ce aţi putea încerca mai nou, etc. etc.
Ideea cu sexul oral nu este deloc rea, aşa cum nici ideea cu poziţii noi nu este una de lepădat. De asemenea, aţi putea reveni la bătrânul petting care face minuni.
Sărut-o din tălpi până pe frunte şi fă-o să te dorească.
Nu e timpul pierdut pentru că nu, nu aveţi 50 de ani ci 20!
Spor!
Inseamna ca actul sexual nu e satisfacator pentru ea sau pur si simplu are un apetit sexual scazut!
Dar tind sa o sterg pe a 2 a pentru ca, daca va iubiti, ar trebui sa nu va mai dezlipiti unul de altul.
Incearca sa fi mai tandru cu ea, sa o faci sa te doreasca...
De exemplu, daca chiar vrei ca relatia sa dureze, ii poti face sex oral constant dar fara sa ajungeti la sex vaginal, in asa fel incat sa o starnesti mereu... daca o sa-i placa, va veni ea cu propuneri!
Pai trebuie sa depistezi cauzele pentru care ea nu vrea...intreab-o daca nu o deranjezi adica nu stiu poate o doare sau poate o soliciti prea mult. ia-o mai usor! poate ii este frica! succes!
E foarte posibil sa o satisfaca altcineva...
Vorbeste cu ea si incearca sa afli ce anume o deranjeaza.Probabil chiar e obosita, stresata, ingrijorata etc.
Dar mai bine spune-i tu ce crezi, si ce vrei si poate iese bine!
Cred ca e timpul sa ai o discutie cat se poate de serioasa cu ea. Cere-i sinceritate, ai dreptul sa stii cum stau lucrurile de fapt. Atunci cand iti va spune ce se intampla, veti putea rezolva problema impreuna. bye
Pai poate ca o deranjeaza ceva din ce faci tu. Vorbeste cu ea si explica-i ca nu ti-se pare normal un asemenea comportament si ca nu mai stii ce sa crezi. daca nu merge.nu stiu ce sa zic. mult succes
Începutul este promiţător, dacă te şi căsătoreşti cu ea o să fie o dată pe lună, apoi la un an.
Eşti sigur că nu are un interes să stea cu tine?
Ea a mai avut un prieten cu 11 ani mai mare(insa se purta groaznic cu ea)si ma tot gandesc daca el o satisfacea mai bine, ma sufoca ideea asta.Nu exista varianta inselatului, lucreaza langa mine si stiu fiecare pas pe care il face.Desii am avut si alte relatii pe ea o iubesc nespus de mult, dar nu cred ca v oi putea sa astept la nesfarsit sa fie bine.Nu are nici un alt interes sa stea cu mine.
Multumesc pentru raspunsuri
Imi pare rau sa iti zic dar cred ca nu prea ii place cum esti la pat, incearca sa o lasi pe ea mai mult sa decida cum vrea sa faceti dragoste sau cauta si tu alte metode