| ingerashkuaripi a întrebat:

Salut.Am si eu o întrebare.Stiu ca imi pun prea multe probleme in legatura cu persoane false care nu merita nimic, dar nu stiu ce sa fac.Este un fost prieten al unei colege,care este de etnie,este mai mare cu un an, si locuiește departe care ma tot suna încontinuu de un an.Eu nu il cunosc, dar nr l-a primit de la acea colega.La inceput o consideram prietena pe acea fata,iar acel baiat mi s-a părut ok,dar am vb mai multe cu el si fratele lui si am înțeles ca acea colega împreuna cu o alta colega si cu o alta fata mai mare cu un an au vorbit urat despre mine plus ca sunt panarame si doar se prefac fete cuminți. Dupa ce am realizat ce prietene am,am încetat prietenia si nu mai doresc sa mai aud de ei.Dar însă miștourile au continuat,iar baiatul ala si fratele lui continua sa sune si mi-au dat nr la toată familia lor, ceea ce nu e educat deloc.Chiar daca nu mai răspund de 4 luni,ei tot suna si faza e ca pun diverse persoane sa-mi lase mesaje urate pe care le poate vedea cineva, si mai nou au inceput sa ii sune si pe alți copii si de asta o prietena nu imi mai raspunde nici mie.Plus ca mai răspund ca nu cunosc toate nr de pe care suna ei si atunci nu stiu cine e,si de fiecare data cand suna, el se roagă de mine sa nu mai fiu suparata.Nu inteleg de ce ma mai suna din moment ce de o luna a plecat in Anglia si vine abia la iarna,iar atata timp i-am zis sa ne vedem si el nu a vrut,a mai si zis ca rad **** daca ma văd cu el pe strada,si tot insista sa ma duc eu acolo, deci e clar ca ma vrea doar in pat si nu am nevoie de asa ceva.Plus ca nu doresc sa mai aud de nimeni din moment ce ei ma bârfesc,au interese ascunse, si vorbesc urat de mine.Recunosc ca eu am fost proasta, dar nu stiu cum sa fac sa înceteze miștourile.Plus ca încă sunt intr-o dilema:daca cumva baiatul ala e sincer si toată discuția s-a creat din cauza acelor fete barfitoare si exagerez eu ca bag pe toată lumea in aceeași oala? Oricum,nu inteleg ce poate sa vrea cineva de la mine din moment ce nu e in tara,cand e in tara locuiește prea departe, are multe rude si prieteni din apropiere si își petrec timpul împreuna si nu prea cred ca ar fii incantați sa stea si cu altcineva mai puțin cunoscut? Cum sa procedez?

2 răspunsuri:
| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

Linisteste-te si blocheaza TOATE numerele dubioase de pe care esti sunata. Doar daca esti apelata cu numar ascuns nu poti face asta.
Intre timp, concentreaza-te pe altceva, uita povestea asta, asa-zisele prietene, detaseaza-te de tot, spune stop! Cauta companie in alta parte. Te inteleg ca est tulburata, dar trebuie sa pui capat. Hai ca poti!

| RoxanaGhost a răspuns:

Cel mai bine da-le respingere automata sau schimba-ti numarul de telefon.Sau poti anunta politia de deranjare telefonica plus blamare.