| Tekay a întrebat:

Salut, am si eu o întrebare, stiu e stânjenitor asta este, am 18 ani si un penis de 13, 14 cm exista metode de a-l face mai lung sau a-l îngroașa? De exemplu pastile, creme etc.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din nefericire pentru tine, raspunsul este negativ. Singurul mod prin care se poate mari lungimea penisului in mod real, cu circa 2-3 cm se poate efectua in clinici specializate printr-o operatie destul de riscanta fiindca gradul de reusita -nereusita este de 50% -50% si in plus costa si o ''caruta'' de bani. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Din pacate nu, e programat genetic. dar dimineata si seara, cand e obligatorie igiena, il poti rula intre palme, ca plastilina la gradinita, ca sa sitmulezi si mentii elasticitatea vaselor de sange - si e bine sa faci asta toata viata!
Apoi sa inveti sa executi preludiul ca la carte si sa fi cult, finut si manierat, si va fi bine!

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Nu exista metode sigure de marire. Multumeste-te cu ce ai si foloseste-l asa cum trebuie.

| saresipiper a răspuns:

Frate majoritatea patronilor bogati il au atata si sunt mandri de ei, au gagica frumoasa si tu te jelesti. fericirea unei femei nu sta in cat ai puta de lunga!