Himenul integru permite trecerea unui deget fara nici un fel de durere. Deci cel mai probabil are himenul intact. daca tu ai atins-o, ai dezvirginat-o (ca e contact sexual), chiar daca are himenul intact. Esti cam ciudat si ti-ai cam violat partenera. Incearca sa gandesti un pic si sa nu te mai porti ca si cum ti-ai folosi numai penisul nu si creierul. Daca o femeie iti spune ca nu e pregatita o astepti pana este pregatita. Daca nu esti in stare, o lasi sa-si gaseasca un barbat adevarat.
Sa-ti spun eu cum vine treaba.
daca n-a ezitat la pipait, si ti-a permis sa mergi mai departe, nu a zis ca o doare, nu mai e sigur.
Poti sa te asiguri doar intr-un singur fel.
Atunci cand o veti face.
daca vezi sange si auzi durere, atunci e
Doar mintea ta de copil ciudat.Asa ceva nu se poate vedea cu degetul, mai ales daca era excitata.Pai cred si eu ca ezita sa fac next step daca tu ii incerci virginitatea cu degetul.Asta e chiar culmea!
Pai faptul ca ti-a intrat degetul nu inseamna ca nu mai e virgina. Poate are himenul mai elastic si atunci degetul intra usor sau himenul e rupt. Se poate rupe din mai multe cauze. Daca nu a avut contact sexual atunci inseamna ca e virgina.
Ai gresit directia. Ia-o la stanga si la prima faci dreapta. Dupa aceea mergi tot inainte si gandeste-te bine ce mai ai de facut. Si cu ce!
Scumpule poate ea are himenul rupt.Se poate rupe atunci cand te speli. in timpul unor exercitii fizice sau sunt unele persoana care se nasc fara el ori are himenul elastic si atunci nu simte durerea!
Doar eu stiam ca himenul are o deschizatura prin care curge lichidul menstrual!?!?
Remusopen întreabă: