| Mihaela_5801 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare, voi raspundeti la intrebari pentru ca vrei sa ajutati lumea, sau cersiti fundita? ca nu inteleg sincer! Sincer va rog!

Răspuns Câştigător
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Eu ajut din placere, si castig experienta.

8 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Bună întrebare, Mihaela. Unii chiar vor să ajute lumea cu răspunsuri dar alţii cerşesc fundiţa să li se mărească ranku şi punctele.oh go on

| MititiCa a răspuns:

Cum au zis si ceilalti, majoritatea raspund pentru Funditze.
daca pot, si stiu despre ce e vorba ajut pentru ca imi place sa dau sfaturi, si mai ales sa stiu ca au si functionathappy.
mi-ar place sa devin psiholog candva si sa pot ajutahappy.
[PS: sunt foarte sincera:*]
Numai bine!winking

| consiliera a răspuns:

Nici nu stiu ce pot sa fac si la ce imi trebuie funda.Raspund asa ca am avut si eu varsta lor si daca ma invata si pe mine cineva poate era mai bine.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Si ce sa fac cu funda? Pot cumpara ceva cu ea? Ajut oamenii, pe cat pot.

| BlueEyes a răspuns:

Buna!
Eu raspund la intrebari pentru a fi de ajutor (acolo unde pot) si cateodata pentru a face misto de cei care pun intrebari stupide happy
Si cat despre funda,mie chiar imi place cand primesc una (fara sa cer,normal, mi se pare penibil), asta insemnand ca am fost de ajutor persoanei respective.

| HISTORY_5103 a răspuns:

Buna Mihaela,pur si simplu,le raspund, daca am experienta necesara, daca nu stiu nu ma bag.Decat sa ma bag prost, mai bine tac.Pa pa.

| Ajna a răspuns:

Hmmm, cata dreptate ai! Unii dau un raspuns in sictil si la capat adauga "Fundaaaa?'' rolling on the floor Tare comici! Eu vreau sa imi o sonda in Pakistan cu funditzele mele "trudite"rolling on the floor
Sper ca te-am ajutat: FUNDAAA? big grin

| girlll_2266 a răspuns:

Unu vor sa ajute lumea.
alti doar cersesc funde
dar nu vad rostulhee hee