anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am si eu o mica (mare) problema, sunt indragostit de o fata foarte mult, nu ne cunoastem decat din buna si cred ca dupa hi5, eu am 15 ani ia tot 15, chiar as vrea sa fie cu mine dar nu stiu ce sa fac, este posibil sa aiba pe cineva dar nu cred..., azi m-am tinut pe hol sa o vad sa ii spun ce simt pentru ea dar, era intr-un grup mare cu fete asa ca am lasat-o balta..., pe mess nu vreau sa-i spun, ce credeti cum sa-i spun ce simt pentru ea, chiar nu vreau sa ma refuze, imi place enorm de ea!

Răspuns Câştigător
| simonica57 a răspuns:

Pai incearca sa vorbesti mai mul cu ea
sa discuti despre ea
sa faci glume etc
si la momentu potrivit sa ii spui ca o placi trebuie sa incepi cu incetisoru nu sa te duci la ea si sa ii spui te plac trebuie cu incetisoru si dupa aia sa ii spui ce simti
sper ca te-a ajutat sfatul meu imi dai fundita plizz

2 răspunsuri:
| Serenaa a răspuns:

In general fetele se panicheaza cand un baiat le abordeaza direct si au tendita de a se retrage, desi au sentimente pentru baiatul respectiv. Ceea ce poti face tu este sa incerci pas cu pas ca te apropii de ea, sa vezi ce ii place, ce lucruri aveti in comun. Invit-o undeva, in parc la un suc, la o plimbare. Cunoasteti-va mai bine. Si in timpul asta iti dai si tu seama daca e atrasa de tine. Bineinteles ca la un moment dat, trebuie sa ii spui ce simti si daca sentimentul este reciproc puteti incepe o relatie frumoasa. Daca nu, nu are rost sa stai si sa te rogi de ea. Sunt o gramada de fete si sunt sigura ca te poti indragosti de altcineva.winking

| Deea_5647 a răspuns:

Incearca sa alfi ce ii place cel mai mult si prin chestia asta sa-i atragi atentia:-).sau ia-ti ceva ce ii place ei si sa te remarce ...succes