| andrei_4727 a întrebat:

am si eu o mica problema.Azi de dimineata am observat o mica pata alba pe un testicul.este Vitiligo.Mentionez ca mai am si pe spate.Problema e ca ma simt foarte prost.Pe o fata o deranjeaza daca vede acest lucru? Ii poate lua pofta de sex?
Am avut relatie intima ca prietena mea dar nu a observat pana acum si imi este frica de modul in care v-a reactiona.
Va multumesc mult!

Fetelor v-ar deranja daca ati vedea acest lucru la iubitul vostru? Imi este frica sa nu se mareasca si sa arate scarboscrying

Răspuns Câştigător
| FlorenceVi a răspuns:

Heei! Stai linistit! Tu chiar crezi ca in momentul in care tipa este super-excitata mai are ea timp de analizat pata alba de pee.laughing No way! Siii decat sa ai impresia ca ar fi urat-surprinsa de descoperirea "problemei", zi-i tu deschis, fara sa te jenezi, nu-i asta un capat de lume! I se poate intampla oricui! Andrei, nu te mai gandi la asta ca si cum n-ai mai aveaaa (.)!

5 răspunsuri:
| Barbiiie95 a răspuns:

Parerea mea este sa te duci la un doctor, poate iti recomanda o crema sau ceva pentru a scapa de acea pata. Daca iubita ta te iubeste nu va da "importanta" acelei pete, te iubeste asa cum esti cu calitati si cu defecte.Multa sanatate.

| cupcake02 a răspuns:

Daca tot esti asa ingrijorat, eu spun ca ar fi ok sa ii explici prietenei tale despre ce e vorba pentru ca sigur te poate intelege. Vitiligo este o boala ereditara, nu se poate lua prin absolut niciun fel de contact de la alta persoana, deci singura chestie peste care va trebui sa treaca este estetica, iar daca tine la tine sigur nu va avea probleme. Mai bine ii sa ii spui tu decat sa observe singura si sa isi faca griji degeaba.

| Rihannax a răspuns:

Scumpule nu cred ca va fi o problema pentru iubita ta sau pentru ori care alta fata cat tu esti un baiat minunat si te comporti frumos cu elelove struck deci capu sus si incredere:X

| ada_2840 a răspuns:

Du.te la un ginecolog nu vrei sa imbolnavesti toate fetele cu ce ai tu pe testicultongue

| andrei_4727 explică:

Este o depigmentare atata tot...se elimina stratu de melanina din tesut...inafara de culoare alba care apare nu e nici o problema (NU SE Transmite)