Mai las-o un timp si mai asteapta pana cand iti vei gasi o alta fata. Oricum alte variante nu ai.
Daca o mai intrebi pari disperat. Cel mult ai putea-o intreba in treacat peste o saptamana sau chiar mai mult: "cum a ramas cu sucul acela?" fara sa astepti un raspuns.
Daca ar fi vrut o relatie cu tine, cel mai probabil ca ar fi acceptat invitatia. Parerea mea este ca te foloseste. Ii place atentia ta, se simte bine cu tine dar nu vrea mai mult. Nu te lasa invitat de ea cu prietenele ei sau la cumparaturi sau la orice nu este o activitate numai intre voi doi.
Normal ca faci pe baiatul "simtit" sa lasi dupa ea ( ce o sa zica ea, ce o sa creada ea, bla, bla). Frate, tu deja esti suparat pe ea.Adica ea sa faca nasoale si tu mai ai ganduri sa o ridici in slavi cand nu poate sa zica momentul cand are timp? Nu trebuie sa te placa, nici nu i-ai cerut asta, doar o zi si o ora.In locul tau i-as zice : Uite, maine de la 16:00 la 18:00 sunt liber, vreau sa te vad la cafea.
Daca zice nu, nu sa si fie atunci .La alta!
Buna cred ca din partea ei e mai mult o amicitie eu zic sa iti faci curaj si sa ii spui ce simti pentru ea si vezi ce iese. Mult noroc pe curand astept vesti.
beausingurlamasamea întreabă: