| An0nnimul a întrebat:

Salut, am si eu o nedumerire. Vorbesc cu o fata nu de ceva vreme, dar am batut cu ea niste apropouri, adica amandoi, de o viitoare relatie si nu a zis nu. Ideea e ca ea mai vorbeste cu cineva, si mie imi zice ca se inteleg doar bine, faza e ca eu nu cred. Desi se jura ca se inteleg doar bine, vorbesc cu ea foarte serios de chestii de relatie si ea cred eu ca la fel.Nu stiu ce sa cred, adica poate na, poate vorbeste cu mine doar ca sa profite oare cum, chiar nu stiu de-aia va cer parerea voastra.

3 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Profita de tine, intra in jocul ei si vezi ce da de la e

| AdelaElena88 a răspuns:

Dacă fata a zis nu, nu înseamnă că te folosește. Probabil vorbește și cu alt băiat sa vadă care se pliază pe dorințele ei, probabil e în tatonări și cu celalalt băiat, exact asa cum a spus. Nu prea știu ce sfat sa îți dau, poate dacă nu o mai bagi în seamă o vreme sa vezi cum reacționează, dacă chiar tine la tine, te va cauta, dacă nu, va rămâne cu băiatul cu care se înțelege bine. Arata i ca nu îți place sa fii opțiune, ci o prioritate.

| YouAreTheBestCutie a răspuns:

Buna! Depinde cat de bine o cunosti,in mediul online poti sa spui multe lucruri, ati putea iesii, iar daca tu tot bati apropouri iar ea nimic, mai bine las o balta, iti pierzi timpul