| STFm a întrebat:

Salut, Am si eu o neintelegere. Am mers intr-o dupa-amiaza la padure cu prietenii, dupa ce am facut focul am inceput sa ne plictisim iar eu am propus un joc"Impreuna pentru o seara" iar cea mai buna prietena a mea are un frate, foarte dragut de care imi place.Eu am intrebat-o pe ea daca ar vrea sa fie cu careva dintre prieteni prezenti la padure, ea mi-a zis ca ar fi de acord. Dupa ceva timp am inceput jocul:X am petrecut o seara fantastica, dar acea seara s-a mai repetat inca de doua ori, ce credeti ma place, mi-e rusine sa i intreb.Stam in acelasi bloc si cand ma uit la el si imi dau seama ca si el se uita la mine intoarce privirea. Voi ce credeti?:*FUNDA!kiss

Răspuns Câştigător
| TitiDrLove a răspuns:

Sigur stie ca il placi... daca e mai timid e normal sa faca asta, iar in cazul in care nu e vorbeste tu cu el si intreaba-l daca simte ceva pentru tine.Nu ai nimic de pierdut tongue

4 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Aoleu in 2 seri n-ai reusit sai atragi atentzia cu nimic? esti praf, fi mai indrazneata si u

| Ralluuuuu a răspuns:

Ca te place adica nu trebuie sa te descurajezi

| lovevampire18 a răspuns:

Te place eu asa zic dar fai si thu primul pas ca pana la urma nai nimic de pierdut.

| STFm explică:

Multumesc foarte mult si apropo elasexygagica nu sunt praf, prima data vreau sa aflu daca si el ma placehappy A si Teo, eu am facut primul "pas"