| An0nnimul a întrebat:

Salut, am si eu o nelamurire. Acum o luna si ceva am vorbit cu o fata cam o saptamana si apoii am hotarat sa nu mai vorbesc cu ea pentru ca mi se parea mie ceva neinregula la niste poze de-ale ei. Pana acum o saptamana cand am vazut-o pe strada si mi-a acaparat atentia, si am hotarat sa-i scriu dar din pacate cred ca si-a facut prieten pentru ca am intrebat-o daca mai are rost sa incercam sa creem o relatie si a zis intru-un fel nu, si chestia e ca nu m-am dat batut si am incercat din nou sa o intreb si a zis vedem, si nu prea stiu ce sa inteleg prin acel vedem, adica vorbesc cu ea infiecare zi, si la un momendat m-am saturat sa mai incerc si am intrebat-o daca mai are rost sa ii mai scriu si a zis ca de ce nu si am intrebat-o din nou de relatie si a zis vedem. Fetelor, explicati-mi si mie ce sa inteleg si eu prin acel vedem, avand in vedere ca prima data a zis nu.Prima data cand i-am scris a fost de acord dar, nu am vrut eu, adica nu ca nu am vrut doar ca nu i-am mai scris si na...

6 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Tinere, fata nu are chef de relatii. Isi omoara timpul conversand pe net. Mergi mai departe.

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Fata este in perioada "marilor cautari". Probabil ca acesta este singurul motiv care o facesa se comporte astfel, sa fie nehotarata. Poti sa mai incerci insa sperantele de reusita par sa fie destul de incerte. Succes!

| Nemessys a răspuns:

(nu sunt fata) Dar prin acel,, vedem" este posibil ca tu sa fii,, planul 2". Adica de ex. el vorbeste cu acel baiat si daca nu-i iese cu el, tu o sa fii urmatorul SAU... intr-un fel e,, nu" dar nu stie cum sa-ti zica. Oricum daca accepta asigura-te ca este doar cu tine. Pe scurt, s-ar putea sa fie si cu mai multi baieti, nu doar cu ala sau cu tine si nu te mira ca oricum nu e singura fata care face lucrul asta. Intrebarea asta poti sa o pui cat mai rar pentru ca. daca o strezezi, nu rezolvi nimic si mai rau faci.