Salut!
Trebuie să fii optimist!
Am trecut prin boala asta!
Teoretic așa este cum spun doctorii și Violleta 2022.
Practic este posibil să scapi de HPV.
Eu am scăpat.
Prin 2013 mi s-a întâmplat, m-am chinuit cred că un an si ceva, cu tratamente de imunitate și cu,, Podofilină" o soluție care te arde în adâncime.
Ardeam negii HPV, făceam arsuri și în jurul lor, de multe ori ieșea și sânge, dar aveam putere și treceam peste suferință cu bine.Peste o perioadă scurtă apăreau din nou mai mulți și mai mici.Iar începeam tratamentul și iar apăreau. Căutările mele pe google erau numai despre negi genitali, eram disperat.
La un moment dat nu am mai ținut cont și am dat cu podofilină peste tot adică și pe unde nu aveam negi.A fost o arsură gravă, am riscat.
De vreo 8 ani nu mi au mai aparut și mulțumesc lui Dumnezeu!
Eu nu zic să faci ca mine, să nu dai peste tot, podofilina când pătrunde în sânge afecrează ficatul, ia-o încet, tamponează numai negii, ia tratament de imunitate și fără rușine discută cu doctorii.Sunt tratatamente mult mai scumpe dar mai bune decât podofilina.
Nu dispera, o să vezi că o să fie bine!
Referitor la viața sexuala sigur o afectează.
Chiar dacă observi că nu mai negi, pune ti totuși prezervativ pentru siguranța partenerii!
Pai si daca vreau sa fac copii? Fara sa o infectez si fara sa aiba si copilul?
Asta trebuie discutată cu doctorul(doctorii), vezi că există o perioadă, după un anumit timp de când ți-au dispărut negii nu mai ești contagios pentru soție, poți face fără prezervativ, documenteaza-te.
Trebuie să fii foarte atent când reapar negii, nu mai întreții relații sexuale până nu i extirpi.
Apropo de extirpare, se face și cu laser.