anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am si eu o nelamurire.
In primul rand am varsta de 14 ani, pe la varsta de 11 ani tin minte nu aveam un testicul in aceea punguta numita " scrot " am vrut sa merg la doctor insa nu am mers deoarece imi era foarte frica de operatie asistenta de la scoala imi spunea ca acel testicul urca undeva sus si cobora nu mai tin minte exact am fost atunci la asistenta de la scoala deoarece eram la scoala si ma intepa in aceea zona.
Pana la urma nu am fost la medic deoarece imi era foarte frica iar acum am varsta de 14 ani si ejaculez sperma, cele 2 testicule sunt in punguta credeti ca este vreo problema voi avea probleme pe viitor?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii ca nu are sens ce spui, da? happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Testiculul de care ai amintit a coborant de la sine/de unul singur din abdomen in scrot, fara sa mai fi fost nevoie de o interventia chirurgicala necesara in astfel afectiuni (criptorhidie juvenila). Faptul ca ejacularea spermei se produce/realizeaza fara probleme, indica faptul ca d.p.d.v. medical dar si al capacitatii de a procrea, totul a reintrat in normal. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Din moment ce ejaculezi, nu ai nicio problema in viitor.

| mihai69 a răspuns:

Nu e nicio problemă. Nici dacă nu cobora nu ar fi fost, atât timp cât celălalt era la locul său.