| Beyourself1245 a întrebat:

Salut!
Am si eu o nelamurire si in acelasi timp un stres continuu!
Sunt cu o fata de 4 luni si intampin niste probleme legate de erectie si ejaculare precoce.
La inceput totul era bine. Aveam erectie constant si ma terminam greu placandu-i si ei asta mult.
De ceva timp incoa(3 saptamani), am momente cand am erectie imediat iar dupa se-nmoaie sau obtin o erectie normala si ma termin repede.
Inainte dura 25-30 min actul dupa ceas, acum in 15 min ma termin. Am ajuns sa ma simt prost eu insumi doarece am mai intrebat-o daca ii place si desi stiu ca nu e bine sa fac asta deoarece se vede ca ma place pe mine ca persoana si iubindu-ma. Fata ma intelege mereu, e foarte cuminte, respectuoasa si loiala. Asta m-a facut sa ma indragostesc de ea!
Mi-a zis ca sunt unic.
Mi-a zis ca, ajungând sa faca asta cu mine(fiind al 2-lea baiat), nu a experimentat niciodata placerea asta si nu simtea ca o facea inainte.
Voi ce parere aveti?
P.S Eu iau niste pastile pentru stres si anxietate. Posibil sa aiba efecte adverse?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Erectia este mentinuta mental, ceva in creierasul tau o ia razna si pierzi erectia.
Posibil stres, oboseala, ore de nopate nedormite, hrana necorespunzatoare, problem de sanatate samd.
Intr-adevar se stie ca medicatia psihiatrica poate afecta erectia, deci si pastilele care le ei iti poate afecta erectia.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu stim daca medicatia, dar stresul si anxietatea cu siguranta te afecteaza.

E bine sa mergi la un urolog sau androlog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Dupa ce elimina orice cauza fizica sau functionala, ai putea discuta cu un psiholog.

Esti intr-o relatie cu o fata care te iubeste. Oare nu cumva asta te sperie?

| Mindfulness a răspuns:

Anxietatea ( emoțiile ) duc la ejaculare precoce, dar totodată daca iei antidepresive ele inhiba ejacularea precoce, multi au spus acest lucru care sunt consumatori de antidepresive, dar dacă iei doar anxiolitice nu știu dacă ajuta in aceeași măsură. 15 minute e bine de tot, alții în 20 de secunde se termina, chiar mai repede, tu nu suferi de ejaculare precoce, ești bines de tot crede-mă.