Buna dupa parerea mea ideea mai buna ii sa o uiti pentru ca ea oricum si daca nu ar mai sta cu acel baiat nu tear putea iubi ca pe un iubit...ci ca pe un frate...trebuie sa te impaci cu ideea intr-un fel si nu o desparti de acel baiat ca va aprecia. Incearca sa mai stai cu fete mai multe o sa vezi ca o sa-ti apara cineva in cale si tie nu mai fi suparat. roaga-te mai mult nu stiu ce sa zic
Are nevoie de tine doar ca amic,tu esti cel care o asculta mereu si nu vrea altceva.
Trebuie sa intelegi ca ai intrat in "friend zone",din care,posibil sa nu mai iesi niciodata.
Oricat te doare,tu esti cel care va hotari daca ramai in relatia asta asa cum e sau,pur si simplu,iesi.
In momentul de fata ea profita de slabiciunea pe care o ai pentru ea si,in mod egoist, se descarca de orice negativ care i se intampla, pe tine.Esti ingaduitor si o asculti de drag, dar te lasi folosit.Nu e corect deloc,crede-ma.
Mai bine o durere mare, decat un chin continuu. Durerea se va estompa la un moment dat, dar chinul nu are sfarsit.
Tu decizi.
Este clar ca ea te accepta ca prieten iar tu nu trebuie sa fortezi sentimente.Sentimente cersite, cumparate aduc in timp suferinta si nu cred ca asta vrei!
Din cate vad eu, ea are ultimul cuvant mereu.E timpul sa te impui:vorbeste cu ea clar si concis :ca ti la ea mult si ca nu suporti sa-ti vorbeasca mereu despre iubitul ei si ca ai nevoie de o pauza in aceasta prietenie...sau ii spui ca o iubesti, ca ai fost cu ea si la bine si la rau si ai nevoie de o sansa ca iubit pentru ca o poti face fericita.Dar daca nu.ti imparte sentimentele iti ramane doar prima varianta.Nu te mai fa sa suferi.decat sa stea cu tine din mila! Nu te mai amagi si nu te mai iluziona singur, rezista in fata inimii!
Din experienta stiu, ca desi exista 3 miliarde de femei pe planeta asta, cand te indragostesti... exista doar una. incearca sa te distantezi cat mai mult de ea, dar pe o cale amabila, ceva gen ...esti tot timpul ocupat, sau dormi chiar cand vrea ea sa vorbiti, sau alte chestii, distanteazate cate un pic, si incearca sa umbli cu cat mai multe persoane, sa faci tot felul de lucruri, pentru ati ocupa timpu si sa nu te mai gandesti la ea. o sa dureze, 1 luna, 2. poate 6 (cum a fost cazul meu), dar intr-un final o sa vezi ca nu mai inseamna nimic pentru tine, ba chiar toate sentimentele alea o sa le ai pentru altcineva
Hai salut!
Daca nu cu totii, cel putin majoritatea am avut problema asta.
Sfatul meu: Spune-i tipei ca ti-e greu sa continuati prietenia, si ca vrei sa luati o pauza, pana cand vei fi depasit momentul. Cand simti ca esti pregatit sa reluati relatia, caut-o. Daca ea chiar te iubeste ca pe un frate, atunci nu va fi greu sa continuati de unde ati ramas.
Bafta!
Omule nu iti zic cu rautate sau ceva.dar iti spun ca eu ca daca te stie doar prieten frate doar asa o sa ramai atata timp cat o sa ai legatura cu ea de genu. nu ai cum sa schimbi asta.gandestete ca mai sunt atatea cauta in altele ce gasesti in ea gen. stiu ca e super greu sa schimbi " tinta " gen. cand iubesti cum iubesti tu e chiar super greu. tine doar de tine daca poti trece peste sentimentele care in momentul de fata iti fac rau.si incepi sa cauti altceva asta e cea mai grea lupta care o are un om dupa parerea mea.lupta cu inima lui. Daca inveti sa o castigi. o sa te descurci in orice rupe legatura cu ea daca nu te consideri in stare sa lasi sentimentele la o parte si sa-ti cauti alta... daca esti in stare atunci e ok da da stiu ca e super greu sa accepti sa rupi legatura cu ea e foarte dificil eu doar ce am trecut printr-o despartire si ma simt mai rau ca oricand. ma cam bate inima poti sa treci peste usor usor trec si eu peste totu depinde doar de tine.ai incredere in fortele proprii.Lasa timpul sa le rezolve pe toate asta e sfatul principal care ti-l dau acum
Daca te iubeste ca pe un frate inseamna ca nu vrea sa strice prietenia si nu ai cum s-o convingi sa te accepte ca pe un iubit.Sa nu ii mai zici ca o iubesti un timp de acum ca o sa creada ca esti prea insistent.Incearca sa mai fi prieten cu ea... sper ca te-am ajutat
Va multumesc mult pentru ajutor. nu o sa mai fie nevoie sa ma distantez de ea fiindca ieri am aflat ca va pleca in strainatate pentru un an. Sa rup complet legatura cu ea nu pot, fiindca sunt multe lucruri care ne leaga, cum ar fi parintii ei, cu care ma inteleg atat de bine cum nu ma inteleg cu alti prieteni de varsta mea.
Eu nu inteleg de ce nu puteti ramane doar prieteni?
Fete pe planeta asta sunt fara numar asa ca nu te rezuma doar la ea