| Ady_4009 a întrebat:

am si eu o problem. prietena mea nu are incredere in mine.Suntem impreuna de 2 luni o iubesc nespus de mult. ea imi spune ca ma iubeste dar nu are incredere in mine.Noi am mai fost impreuna si anul trecut timp de o luna si nu a mers i-am spus ca nu merge si ne-am despartit.Atunci tinea la mine si am ranito iar acum nu stiu cum sa o fac sa isi recapete incredere in mine. Miati putea da un sfat ceva? O iubesc prea mult ca sa dau cu piciorul cum am facut si data trecut.Ne inteleg super bine, dar nu stiu... uneori imi da si motive de gelozie: ma pune la anumite teste suna cu numar ascuns, pune fete sa se intalneasca cu mine... dar nu-i reuseste ii sunt fidel!

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, si eu sunt fata si am patit la fel cu iubita ta, adica am fost cu un baiat destul de multtimp, iar el mi-a dat papucii de vreo 3 ori, m-a ranit foarte mult, acum ne-am impacat, am iertat dar nu am uitat, eu cred ca tine la tine din moment ce te-a acceptat din nou dupa ce ca ai lasat-o dar poate ii e teama sa nu ii faci iar faza.Eu acum ma inteleg bine cu prietenul dar increderea se castiga in timp, nici eu nu prea am incredere in el, dar totusi incerc pentru ca tin la el, dar vreau fapte nu vorbe, asa sigur e si prietena ta, sigur tine la tine, dar are nevoie de timp ca sa prinda incredere sa vada ca o iubesti si ca nu ai sa o lasi din nou, arata-i ca o iubesti, poarta-te frumos cu ea, ai sa vezi ca cu timpul va capata incredere, ajut-o tu!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu o iubesc pe sotia mea. o tin numai in palme. din dragoste bineinteles. da, a ta cum de nu se prinde? ca tu o parasesti fiindca o iubesti foarte mult?

| ÅñdRa a răspuns:

Mai o data ce ai ranit o fata...nu te mai astepta sa bati din palme si sa aiba din nou incredere in tine.
Ai rabdare cu ea, arata-i ca o iubesti...si cu timpul va avea incredere in tinehappy

| BlackHeart a răspuns:

Pei gandeste-te putin cum se simte prietena ta, a fost parasita de tine si normal sa acum nu mai are incredere crede ca poate o vei parasi din nou.Trebuie sa ii recapeti increderea arata-i ca o iubesti foarte mult si nu vei face aceiasi greseala sa o parasesti din nou. Sper ca raspunsul meu te-a ajutat happy