| Din Mine Zboara Doar Fluturi :) a întrebat:

kiss
Am si eu o problema rolling eyes Deci, acum 2 luni am cunoscut un baiat, X. De atunci vorbim foarte des pe mess si mie a inceput sa-mi cam placa. Faza e ca.acum 3-4 zile a fost ziua mea. Si a fost invitat varul meu, care e prieten foarte bun cu X, deci au venit aman2. Y >:, prietena mea cea mai buna era deja acolo. X si cu Y nu se cunosteau pana atuci thinking A2a zi dupa ziua mea, ne-am intalnit toti 4.asta s-a intamplat cam 3-4 zile la rand. Si intr-o seara imi zice X ca o place foarte mult pe Y. Am ramas masca! straight face Mi-a zis ca ar vrea sa se combine cu ea.si imi tot cerea sfaturi.oh go on Aa. Y stia dinainte de a-l cunoaste pe X ca eu il plac.oh go on. Am mai vorbit cu X pe mess.si era foarte deschis, imi spunea tot, inclusiv cat de mult o place el pe Y straight face. Mi-am dat seama intre timp ca el ma considera doar o prietena foarte buna si, pentru binele lui, cred.am incercat sa le " fac lipeala " oh go on Y ma intreba mereu ce sa-i raspunda lui X.si de cele mai multe ori ii spuneam sa caute o alta persoana cu, care sa vorbeasca despre asta. [probabil si din cauza asta s-a mai racit relatia intre noi:-s]. Dupa ceva timp, pe mess.foarte fericit, X imi spune ca s-a cobinat cu Y. Eu. l-am felicitat, apoi am intrebat-o pe prietena mea daca este fericita straight face. Nu stiu, stia foarte bine ca il plac pe X. Mi-a raspuns " laughing laughing ". Poftim? raised eyebrows Ce i se pare asa de amuzant sau? straight face In fine, i-am spus lui X ca ies, ca ma simt in plus. M-a rugat sa mai stau, ca nu sunt in plus.oh go on. Am mai stat. Dupa a iesit. Ideea e.eu ce fac acum? raised eyebrows Cum sa ma comport cu prietena mea? Sau. a fost bine cum am vorbit cu ea? Va rog, help! Multumesc anticipat! kiss.

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Cunosc situatia. In primul rand, mi se pare foarte frumos din partea ta ceea ce ai facut. Puteai foarte bine sa nici nu vorbesti cu Y sau sa ii spui lui X ca si tu il placi. Acum treaba e facuta, deci nu poti sa te bagi peste ei daca sunt fericiti. Nici eu nu gasesc nimic amuzant in ceea ce a spus prietena ta, insa daca as fi in locul tau as sta de vorba cu ea ca sa vad daca este intr-adevar fericita sau doar sta cu el din moftul de a sta cu cinevahappy.
Daca sunt fericiti impreuna, lasa-i si incearca sa-l uiti pe X, nu te baga peste ei.
Tu ai facut f bine pana acum si nu cred ca ai gresit cu nimic. Prietena ta ar trebui sa se simta mai prost, nu sa te trateze cu "laughinglaughing", deoarece stie ca-l placiraised eyebrows.
Cum am mai spus, vorbeste cu ea si vezi ce simte pentru baiatul pe care-l placi. Daca nu simte nimic, probabil ca va realiza faptul ca tu ii spusesesi de mult ca il placi pe X si se va desparti de el, desi va fi dureros pentru X. Iti urez succes>big grin

7 răspunsuri:
| andreea_9164 a răspuns:

Ceao! Eu zic ca astfel de persoane nu pot fi considerate prietene deoarece daca ar fi fost o prietena adevarata nu ar fi impreuna cu baiatul pe care il placi tu. Prietena ta a profitat de increderea ta, astfel s-a apropiat de X iar rezultatul a fost o relatie. Y a gresit cand iti cerea sfaturi pentru ca stia foarte bine ca te doare sa ii vezi impreuna si totusi nu inceta sa te intrebe. In priviinta baiatului trebuia sa ii dai de inteles ca il placi. poate s'ar fi schimbat ceva. Eu zic sa iti alegi prietenii mai cu grija pentru ca un prieten nu face faze din acestea happy. Acum voi doua stiti cat de buna a fost relatia de prietenie si daca mai merita pastrata!

wave

| Pufi02 a răspuns:

E destul de nasol ce a facut prietena ta, dar foarte dragut din partea ta, dar spune'mi pentru cine ai facut asta mai mult? pentru X ca sa fie fericit, sau pentru Y?
sinccer eu cred ca te ai gandit mai mult la alti decat la tine, adica uh ti ai pus problema asa:daca el e fericit sunt si eu, nu?
dar prietena ta nu merita acest sacrificiu, dar oricum e mai bine sa fi cea mai buna prietena a lui X caci o relatie dureaza cateva luni, cativa ani probabil si apoi se alege praful dar un prieten adv il ai toata viatahappy
intr-un fel e bine ce ai facut caci nu poti alerga dupa trenul ce nu te astepta, dar in alt fel e dureros pentru tine
cauta sa vb mereu cu cineva depsre asta, plangi, sparge intr-un cuv descarcate si vei vedea ca peste cateva luni asta va fi doar un cosmar
si cu asemenea prietenii cine mai are nevoie de dusmani?

| →s ♥ ą← a răspuns:

C`am urat ce`a facut prietena ta.adica eu una nu as mai vorbi cu acea ''prietena'' daca s`ar combina cu un baiat pe care ea stie ff bine ca eu il plac! Raspunsul ei dovedeste nesimtirea ei si faptul ca nu o intereseaza ce simti, parerea mea e sa nu o bagi in seama si sa-i arati ca nu`ti pasa nu are rost sa suferi pentru X din cauza lu Y.

| sallysirop a răspuns:

Bun... Tu nu ai gresit cu nimic, dupa raspunsul pe care ti-i l-a dat ea ar trebui sa te gandesti ca e in stare sa renunte la prietenia ta pentru un baiat. Asta ar trebui sa iti dea de gandit. Dar tu nu te baga intre ei nu are niciun rost si nu ai fost asa ok cand ai zis ca te simti in plus... i-ai dat satisfactie asa zisei prietene a ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta nu iti e prietena.chiar daca tu i-ai dat acordul poate...sa se combine cu X... ea daca tinea la tine nu facea lucrul asta. Eu cu prirtena mea am fost de multe ori indragostite de acelasi baiat. dar niciuna nu s-a combinat cu respectivu.pentru ca sa nu suferim.asta e cu adevarat o prietenie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai eu zic ca in viata mai si pierzi asa ca invata sa pierzi frumos.si nu te cobora la mintea lor, gen, rautati sau alte chestii de genul asta incearca sa fii cat mai normala si sa pastrezi distanta in acelasi timp

| pysy97 a răspuns:

Pai. eu zic ca nu ea nu tie prietena cu adevarat. pentru ca daca ar fi fost nu s`ar fi combinat cu persoana de care iti place tie, pai eu zic sa te comporti normal cu ea pentru ca daca baiatul ala chiar te place o sa se intoarca la tine si o sa o lase pe prietena ta. parrea mea :*:*Pupici