Nu este absolut nimic! lasao asa cum a dato mama natura ca este ok 12 cm marea majoritate asa o au asta este asa ca o medie--dar, sa stii ca este pe cale ereditara unii mai lunga altii mai..., dar fii linistit este suficient si 12 cm-- celelalte functii sa fie ok apoi totul va fi bine.Nu da bani pe nici un asa zis medicament sau supliment nu te ajuta cu nimic decat sa dai banii unora!
Alex tin sa te anunt ca doar 9% din femei au orgasm vaginal restul majoritatea prin stimularea clitorisului, asa ca fa un sex oral iubitei si va vi bine, prin operatie poate creste penisul
Mai Alex, nu te speria ca ai penisul mic. El sa stie sa-si faca treaba atunci cand este folosit. Nu cunosc suplimente naturale de marire a penisului.
Este suficient. Este un pic peste medie. Eu iti propun (si iti doresc) sa cosideri problema clasata. Foarte multi il au mai mic. Salut.
Nu exista nimic sigur. Toate sunt miraculoase, dar nici unul nu specifica ce efecte secundare pot fi. Cat despre ce debiteaza ceilalati cum ca asta e media sau ok de 12 cm, imi pare rau sa iti narui visele, dar media furtunelor noastre mioritice este undeva la 15 cm.
Parerea mea este sa faci niste exercitii de autoacceptare. Cred ca asta e problema ta reala, nu faptul ca esti mai modest jos.